Presedintele Traian Basescu a declarat, la iesirea din sectia de vot a Liceului A. D. Xenopol din Bucuresti, ca a votat pentru continuitatea in drumul spre vest, a votat pentru ca tara  sa nu fie in zona gri, intre Moscova si Bruxelles.

„Votez pentru continuitate in drumul spre vest. Nu vreau ca tara mea, tara noastra, se fie in zona gri, in care sa nu stim daca prioritatea e spre Bruxelles sau spre Moscova. Romania trebuie sa-si continue drumul euroatlantic, catre valorile euroatlantice. Cu Rusia si China putem fi buni prieteni. Cu Tariceanu nu am dubii in privinta orientarii Romaniei, chiar daca m-am certat cu el. Cu altii am dubii. Ii admonestam, ii certam, le spunem ca nu vin ei sa ne faca ordine acasa. Asa ceva nu se poate face. Risca sa nu mai fie recunoscuta ca tara decisa euroatlantica. (…) Sa fim foarte drepti si directi: sint convins ca toti cei care vor sa voteze se duc la vot, poate sa ninga, poate sa ploua.”

Intrebat daca va merge la cumparaturi, astazi, Traian Basescu a raspuns ca inca nu a primit nicio lista de la sotie, insa asteapta. „Mergeti la cumparaturi? Pina acum sotia nu mi-a dat nici o lista, astept lista”, a raspuns seful statului razand.

3 COMENTARII

 1. ATT: „ndumiritu”
  Ma jegule, iar te bagi in seama?
  “investitori strategici” au fost adusi de strabunicu-tau
  Ilici, ma spurcaciune ordinara. De fapt, nu poti cere
  unui parazit sa aiba creier si memorie!…

 2. noi,romanii,va mai rugam ceva:
  sa ne mai aduceti niscai „investitori strategici”,sa incheiem ce s-a inceput…

 3. multumesc pentru rezistenta de care dati dovada domule presedinte TRAIAN BASESCU,va iubesc si va doresc tot binele din lume……………

Comentariile sunt închise.