James Comey, seful FBI, anchetat de Congresul American si aflat la mare strimtoare in ceea ce priveste supravegherile ilegale fata de candidatul Trump si echipa sa, ordonate de Obama, marturiseste tot.

Printre marturiile lui Comey, bun prieten cu Florian Coldea, Romania ocupa o pozitie importanta. Comey a spus tot ce stie despre Partenerul Strategic Romania !

Din sursele mele de la Washington, in perioada urmatoare, Iohannis va fi sunat pentru a cere in CSAT desecretizarea Documentelor semnate de Coldea-SRI si Kovesi, pe atunci Procuror General al Romaniei. Precum si a documentelor semnate atunci cind Kovesi a devenit sef al DNA.

Trump a simtit pe pielea lui ce inseamna Sistemul Mafiot creeat de tripleta Obama-Hillary-Comey si va cere, tuturor partenerilor NATO, sa devoaleze orice amestec „contra naturii” al Serviciilor in spatiul public. Mai ales daca e vorba de „cimpul tactic” al Justitiei !

Sint absolut sigur ca George Maior, actualul Ambasador al Romaniei la Washington si fost sef al lui Coldea, a fost audiat la singe ! Nu in RO ci in USA !

Il va refuza Iohannis pe Trump ?! Aproape imposibil ! „Miami” zis asa in barba ! Dar om trai si om vedea !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru