dan-mihalache-klaus-iohannis

Conspiratia impotriva NASUL TV, dusa de CNA si ANAF, mina in mina, e mai apriga decit niciodata! Niciodata nu mi-a fost mai greu decit astazi, sub domnia Presedintelui Klaus Iohanis! Presedintele doarme sau tace in timp ce derbedeii isi fac de cap impotriva Televiziunii Libere.

In consecinta am sunat la Cabinetul Presedintelui Romaniei, in ideea ca il rog foarte frumos si politicos sa isi exercite mandatul potrivit Constitutiei si sa ceara CNA si ANAF sa intre in legalitate. Surprize- surprize!!! Am sunat 3 zile la Cabinet si nu mi-a raspuns nimeni, ca sa aflu ca am sunat prea tirziu! Presedintia lucreaza numai intre luni si vineri, de la 9 la 17, simbata si duminica fiind zile libere la Cotroceni ! Vedeti materialul pe site, din emisiunea NASUL !

Noroc ca mi-a raspuns Mister Mihalache, la ceas de seara, care mi-a promis ca va analiza Scrisoarea Deschisa pe care am trimis-o Presedintelui acum citeva luni, scrisoare pe care cica a vazut-o!!! Oau!

Pe fond, am cerut Presedintelui, in urma cu citeva luni, sa ceara ANAF sa execute datoriile tuturor televiziunilor care, impreuna, au peste 250 de milioane de euro datorii la Buget! Presedintele e obligat sa faca asta, prin Constitutie, dar inca nu a facut niciun PAS!

Nu de alta, dar asa cum NASUL TV plateste fiecare banut la Stat, mi se pare normal ca toate televiziunile sa faca la fel!

Stiti care e problema Presedintelui?! Pai are nevoie de cojonnes, fiindca nicio televiziune din astea ticaloase nu are bani pentru Buget! Adica am ramine singura televiziune din Romania, din top 5!

Pai nu mai bine dormi si taci?! Oricum, sa stiti ca daca ni se intimpla ceva, este fiindca Mister Klaus Iohannis este un Ficus in loc sa fie un Presedinte!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

10 COMENTARII

 1. E liber si de sarbatorile legale. Iar pentru zilele de deplasare prin vizite oficiale, avind in vedere ca a lucrat peste program i se dubleaza salariul. Daca a fost in vizita simbata si duminica pentru primele 8 ore salariu dublu, iar apoi triplu.

 2. Speranza moare ultima si nu-i vina presedintelui pt. toate relele care se fac ìn institutiile statului. Basescu ar trbui sa raspunda, caci el l-a pus pe PONTA ìn fruntea guvernului, de aici ni se trag toate. Si-a pus ìn functii toti nenorocitii si incompetentii.

 3. Pentru toate localitatile! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi
  si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time,
  la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate. Va rugam sa
  solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei
  noastre,cu mesajul, DETALII, la una dintre adresele noastre de email:
  flaurtex@yahoo.com

 4. Ce sa-i faci? Nu toti presedintii stau la spritzuri cu Nutzi cea puscariasa….

  • comunist frustrat …ai o boala pe nutzi…nu ai putut pune laba pe ea sau ce ?..nu-i asa nu poti dormii ,mori de oftica =======cretinule…

   • Ce-i imbecila comunista? Te-a platit Nutzi puscariasa sa postezi? De spagar jegoasa Nutzi nu m-as atinge nici in ruptul capului! :))

Comments are closed.