Isi incepe Referatul bombastic, cerind in ziua alegerilor parlamentare, 11 Decembrie 2016 (ce coincidenta!), arestarea preventiva a unui eminent medic roman, profesorul Burnei.

Dupa ce l-a monitorizat video si audio 50 de zile, dupa ce a trimis mascatii la 6 dimineata in blocul in care Burnei locuieste. Ce mai ! Burnei teroristul, Burnei interlopul, Burnei traficantul!

ACUZATIA:

15 Capete de acuzare ! Total mita ?! Aproape 14.000 de lei ! Banii au fost gasiti in Spital ! Toti cei 15 pacienti care au dat, de bucurie, in total, suma de 14.000 de lei, au fost filmati de procuroare.

Doctorul nu a conditionat actul medical ! O spune chiar procuroarea.

PREJUDICIUL STATULUI:

Ei bine, si aici vin bombele !

1. Banii pe care i-au dat parintii copiiilor salvati sint bani albi, deja impozitati. Parintii fac ce vor ei cu acesti bani. Chiar sa ii doneze unui medic. Procuroarea nazista spune ca cei aproximativ 14.000 de lei dati lui Burnei sint mita! Fals total!

Definitia Mitei (DEX) = Mita este suma de bani data unei persoane pentru a-si incalca obligatiile de serviciu sau sa le indeplineasca mai constiincios. Sau sa faca un lucru ilegal.

Salvarea a peste 20.000 de copii de catre Burnei nu inseamna cele de mai sus. Iar o somitate ca Burnei nu poate fi „unsa” ca sa isi faca treaba mai bine! Aberant!

2. Greseala lui Burnei. Pentru cei 14.000 de lei, daca ar fi avut timp, Burnei ar fi trebuit sa plateasca un impozit de 16%, adica vreo 2.500 de lei ! Iar daca Burnei ar avea voie sa fie macar egal cu politicienii, el ar fi trebuit sa declare doar cadourile de peste 200 de euro, asa cum sint obligati politicienii! Deci, din Referatul procuroarei naziste, se alege praful ! Burnei trebuia sa declare cei 2.850 de euro, adica 12.800 de lei si sa plateasca impozitul de 16%, adica vreo 2.000 de lei!

3. Vine si BOMBA ! Profesorul Burnei nu era obligat sa declare acesti bani imediat si are timp sa ii declare in tot anul 2017, evident, platind niste penalitati! Adica Burnei va plati vreo 80 de lei in plus fiindca a intirziat la Fisc !

CONCLUZIE:

Asadar, pentru un presupus Prejudiciu de 2.080 lei adus Statului, cum zice Procuroarea Nazista, desi pe Legea ANAF nu exista acest Prejudiciu, cum nici potrivit DEX nu exista MITA, unul dintre cei mai eminenti medici pe care ii mai are Romania este calcat cu mascatii la 6 dimineata in apartamentul din bloc, este murdarit si minjit’ este propus spre arestare 30 de zile, i se interzice sa mai profeseze si sa mai predea studentilor, i se blocheaza cardul si i se pune averea sub sechestru !!!

Si cel mai GRAV, sute de copii nu mai pot beneficia de serviciile unuia dintre cei mai buni ortopezi din Europa !

Si daca v-ati ingrozit deja, sa stiti ca MONSTRUOZITATILE abia acum urmeaza, potrivit Rechizitoriului Nazist intocmit de procuroarea Cristina Radu de la Parchetul pe linga Tribunalul Bucuresti ! Citez…

1. „La creșterea încrederii părinților în capacitatea profesională a inculpatului Burnei au contribuit și numeroasele emisiuni TV prin care acesta și-a făcut reclamă.”

2. „In acest sens, în multe cazuri, după consultații inculpatul Burnei prezintă în mod mincinos părinților o situație mult mai gravă a afecțiunilor copiilor decât este în realitate, convingându-i astfel de necesitatea intervenției chirurgicale.”

3. „Pentru a-i determina pe părinții pacienților să-i să dea sume de bani sau alte foloase pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale Burnei Gheorghe îi internează pe copii pentru perioade îndelungate de timp, nejustificate medical, sau îi internează în mod repetat, fără a le efectua nici o intervenție chirurgicală.”

4. „Pentru a-i convinge să urmeze calea aleasă de el, inculpatul le prezintă părinților o altă situație decât cea reală cu privire la sănătatea copiilor lor, situație care impune folosirea unor proteze sau dispozitive medicale.”

5. „Numeroase operații nu sunt adecvate problemelor medicale pe care le au copiii. Mai mult pentru unii copii inculpatul inventează probleme de sănătate inexistente. Inculpatul efectuează de multe ori intervenții chirurgicale cu mult disproporționate în raport cu problema reală. Efectuează intervenții chirurgicale și acolo unde acestea nu se impun în raport cu situația sau cu vârsta copilului, implantează sisteme și proteze care nu sunt necesare sau le implantează greșit.”

6. „În cazul altor copii ai căror părinți nu realizează că, de fapt, copilul a fost supus unui experiment eșuat, inculpatul continuă să îi opereze sub pretextul că le remediază operațiile, dar în realitate continuă experimentele.”

„Acesta este cadrul general de care inculpatul profită pentru realizarea activităților sale infracționale.” – concluzioneaza Procuroarea Nazista peste cariera de 30 de ani a medicului si profesorului Burnei, omul caruia ii sint recunoscatori zeci de mii de oameni, pacienti sau parinti, omul care la ora 7 este la spital si pleaca la 10-11 noaptea, zi de zi ! Omul care este considerat cel mai bun chirurg ortoped pentru micutii suferinzi !

Are vreo pregatire medicala „experta” nazista ?! Zero ! Si pentru afirmatiile naziste de mai sus nici macar Colegiul Medicilor din America nu ar fi avut tupeul sa puna asemenea sentinte !

De ce se poate intimpla asa ceva in Romania ?! Fiindca sintem luati de prosti !

Pentru mine este evident ca s-a dat un ordin nazist : gazati-l pe Gheorghe Burnei ! Sa se sperie toti medicii din Romania, toate virfurile si toti cei mai buni tineri medici !Si sa plece naibii din tara sau sa execute comenzile Statului Mafiot !

Dupa acest articol ar trebui ca procuroarea sa fie exclusa din magistratura si anchetata ! Alo CSM ! Alo Procurorul General ! Alo Seful Parchetului de pe linga Tribunalul Bucuresti, daca mai traiesti ?!?!

Dar ce ma sperie si mai mult este incompetenta Judecatoarei care a admis Rechizitoriul Nazist ! Si l-a confirmat ! Si l-a „ucis” pe Burnei !

Investigatia continua.

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

3 Mai 3017