Toți miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat în bloc. Vor fi excluși din partid toți cei care vor accepta să facă parte pe viitor din Guvernul condus de Sorin Grindeanu,, anunță stiripesurse.ro

Zeci de protestari s-au strâns în urmă cu câteva minute în faţa Guvernului. Aceştia i-au transmis un mesaj de ultimă oră actualului premier, Sorin Grindeanu.

Circa 50 de protestatari se aflau în faţa Guvernului în momentul în care premierul Sorin Grindeanu a revenit, miercuri seara, la Palatul Victoria, oamenii scandând ”PSD, ciuma roşie” şi ”Hoţii”, anunţă mediafax. Protestatarii s-au strâns la Guvern, scandând aceleaşi nemulţumiri faţă de Executiv şi PSD pe care le aveau şi în iarnă.

Câteva persoane au mers miercuri şi în faţa Palatului Parlamentului, acolo unde are loc şedinţa CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de susţinere premierului. Pe pancarda plasată pe gardul Palatului Parlamentului, erau scrise mesaje precum „Sorinele #rezistă”, „Dragnea nu uita, tre sa pleci doar dumneata”, „Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat” sau „Dragnea, nu fii trist, Grindi e acum #rezist”, mai spune sursa citată.