Pucistii au sperat ca Romanii nu vor intelege, fiind totul foarte complicat. Va explic eu in citeva rinduri. 

1. Eu personal, ca persoana fizica, sint atit proprietar la Nasul Tv cit si manager, ca Presedinte al Consiliului de Administratie.
2. Speta invocata de Paul Moraru este ca el e Manager ! Prin tot felul de smecherii care vor iesi la iveala. Si, ca manager, a dat afara toti realizatorii Nasul Tv, in frunte cu mine. Astazi 12 Octombrie 2017 ! Mare Manager ! Sa-l dai afara pe Nasul de la Nasul Tv si pe toti cei care realizeaza emisiuni de ani de zile. Dar sa zicem ca asta e deja treaba anchetatorilor. Sa ii descopere pe toti complicii, inclusiv din zone sensibile rau !
3. Insa Marea Eroare a tuturor este ca eu, ca Persoana Fizica, proprietar majoritar al Nasul Tv, am fost impiedicat sa intru pe proprietatea mea ! Proprietate in care am investit si care imi este garantata prin Constitutie !!! Si ca mine sint citeva sute de alti proprietari, mai mici, carora le este interzis accesul ! Marele manager Paul Moraru a restrictionat la 7 persoane accesul pe Proprietatea mea si a celorlalti actionari !

Lasul Paul Moraru a spart sediul Televiziunii, a pus stapinire pe emisie, a numit o firma de paza, a restrictionat accesul pe Proprietatea Lor citorva sute de actionari, cu mine in frunte …. si apoi a fugit !!! 

In calitate de Proprietar, persoana fizica, am fost dat afara de pe Proprietatea mea! Degeaba am Constitutia in mina ! Politia a fost neputincioasa ! Timp de aproape 10 ore, Politia s-a declarat neputincioasa ! 

Va dati seama in ce tara traim ?! Nici macar Paul Moraru nu mi-a contestat Dreptul de Proprietar Majoritar ! Reiese inclusiv din documentele lui, cu care se chinuie sa puna mina pe Conducerea Televiziunii Libere  Nasul Tv ! Nu va reusi ! Nici el si nici altii !

Dreptul meu la Proprietate este sfint ! Garantat prin Constitutie ! Dar astazi am fost deposedat TEMPORAR de Proprietate ! Ca milioane de romani pe vremea stalinismului barbar ! Ca milioane de romani jefuiti sau pacaliti prin tot felul de manevre in ultimii 27 de ani !

Constitutia a fost stearsa pentru cetateanul Radu Moraru ! Dar voi lupta si voi reveni fulgerator ! Stiu ca sinteti milioane de telespectatori alaturi de mine si echipa Nasul Tv ! 

Dupa ce au incercat asasinatul economic prin CNA si Laura Georgescu, dupa ce Coldea a folosit o echipa din SRI ca sa ne termine, dupa ce mama mea si cu mine am fost monitorizati de Coldea ca teroristi, iata ca acum au inventat CONFISCAREA PROPRIETATII !

Atentie patroni de fabrici ! Un director va poate confisca fabrica ! Atentie proprietari de case ! Un administrator va poate confisca propria casa !

Deci intreaga lupta cu smecherii a escrocului Paul Moraru, cel care se dadea farmacist si aflam acum ca nu e, deci toata batalia lui se da sa fie SEF la NASUL TV ! Proprietar nu va putea fi niciodata ! Iar eu, si alte sute de actionari, eu patronul majoritar, nu sintem sprijiniti de Politie sa intram pe proprietatea noastra !

In curind adevarul va iesi la suprafata iar minciunile colportate inclusiv de o parte a presei vor fi spulberate. 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Scuze ca nu pot raspunde sutelor de telefoane si miilor de mesaje. Acum e timpul actiunii ! Apoi vom avea timp in emisiuni. Sper ca SRI sa ia foarte in serios, acum, plingerea mea facuta in luna iunie 2017 ! Ar fi culmea ca singura Televiziune Libera, fara datorii, nici macar catre Paul Moraru, singura din Romania care l-a sprijinit pe Donald Trump in Campania Electorala, sa fie „sinucisa” in bratele acestui escroc patentat !