Marea greseala a lui Kovesi este ca a crezut in „statuia” pe care i-au ridicat-o caporalii din presa, chiar si atunci cind facea erori mari.

In plus, credinta ei, mostenita de la tatal ei, procuror comunist, ca Sistemul iti da o piine si te protejeaza pina la moarte, a contat enorm in filosofia ei despre acest popor : ” Niste timpiti romanii astia !”

Ca si Udrea, amindoua superficiale, l-au inteles pe diagonala pe Tutea, cel care, chiar suparat pe propriul neam, a mai zis ceva despre Romani : ” O caruta cu tarani care a tinut in loc Imperii „.

Ca oricine sa priceapa ca Lulutza este o mare mincinoasa, iata cea mai buna dovada: pai nu a zis Kovesi ca NU exista un Protocol Secret intre SRI si Procurori ?! De citiva ani sustine asta, public.

Pai iata ca EXISTA ! Si daca era ceva absolut normal si legal in aceasta „cooperare”, cum zice Lulutza, de ce era Protocolul STRICT SECRET ?! De ce a mintit Kovesi ani de zile daca  tot ce e in Protocol e atit de minunat pentru bobor?! 

Ei, pentru cine are un picut de creier si citeste Protocolul secret desecretizat de catre SRI, se cutremura !

Iar cind Procurorul Sef al DNA minte in asemenea hal opinia publica devine un pericol national. Procurorii nu au voie sa minta! Securistii au voie. Asta e meseria lor. Inclusiv a securistilor din presa : sa minta!

Kovesi, poporul asta nu e timpit ! Iar tupeul pe care il afisezi cind ne minti in fata, fara sa clipesti, e socant ! Ne-ai facut de ris in toata lumea cind ti-ai vindut toti colegii, toti procurorii din tara, Securitatii Private a iubitului tau Coldea !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru