Se rasucesc in mormint cei ucisi cind vad in ce hal a ajuns Romania !

Se zbat in durere cei raniti, familiile lor, cind vad cine conduce Romania si ce fel de democratie comunista-securista avem dupa 30 de ani !

De 30 de ani se cauta Dreptatea pentru Victimele din ’89 ! In Romania nu au gasit-o, ci doar la CEDO, si nu toti ! Bravo Doru Maries ca le-ai fost aproape si te-ai sacrificat !

Exista oare pensii speciale pentru romanii care au infundat puscariile comuniste pe motive politice aberante ?! NU. 

Exista oare pensii speciale pentru familiile care si-au pierdut mama, sora, fratele, tatal in puscariile comuniste ?! NU.

In schimb, tortionarii acestor romani patrioti au fost premiati, mai ales in ultimii 30 de ani ! Criminalii din Decembrie ’89 au fost premiati cu slujbe inalte si bani multi !

Amintesc doar de Ion Iliescu, tortionar al studentilor romani din anii 50-60 si criminal in Decembrie ’89, si de “democratul” Procuror General Augustin Lazar, tortionar al detinutilor politici de la Aiud, in anii 80, pensionat acum citeva saptamini si premiat cu 10.000 de dolari pensie lunara !

Si mii de tortionari si criminali ca ei au fost si sint premiati si protejati !

Asta vrea sa sarbatoreasca Presedintele Iohannis pe 20 Mai 2019, fix inainte de alegerile europarlamentare ! Victoria tortionarilor asupra Victimelor si asupra intregii Natiuni Romane ! Prabusita sau fugita din Tara Mama !

De 30 de ani se mimeaza Dreptatea pentru Natiunea Romana si sintem scuipati cu spectacole ieftine de patriotism fals, cheltuieli tot din banii nostri !

Prins cu ocaua mica, pentru ca foloseste Tragedia Neamului in scopul sau propriu, ca propaganda electorala, Iohannis a cotit-o smechereste, cu zimbetul lui cinic, dispretuitor si iresponsabil, declarind ca a ales 20 Mai …

“pentru ca este Ziua primului vot democratic dupa Decembrie ’89 ” – am citat din Iohannis !

Oare ne ia de prosti sau e prost ?! Cum sa spui asa o ineptie si sa arunci o asemenea blasfemie ?!

20 Mai 1990 – era in Duminica Orbului – este poate una dintre cele mai negre zile din Istoria Romaniei ! Criminalul Ion Iliescu a fost votat cu 85% cu o prezenta la vot de peste 80% ! Intr-o atmosfera de teroare in care Ratiu si Cimpeanu au fost pulverizati de toata propaganda si media care erau in miinile Criminalului Iliescu ! 

In conditiile in care Criminalul declarase ca nu va participa la aceste alegeri !

Iohannis sarbatoreste pe 20 Mai, de ziua Instaurarii Neo-Comunismului, ziua in care s-a pus la cale Distrugerea Romaniei si a Neamului Romanesc, Ziua Eroilor acestui Neam !

Iohannis nu e prost ! El doar executa un Plan cinic in care Victimele sint din nou umilite de catre Calai ! Pentru ca fiecare patriot roman sa inteleaga ca nu are nicio sansa in tara lui si sa-si faca bocceluta ! Calai vor triumfa mereu – acesta e mesajul lui Iohannis si asta e sarbatoarea pe care o face pe 20 Mai 2019, la 30 de ani de la Duminica Orbului ! Si eram orbi si manipulati atunci si uitati in ce hal ne-au adus politicienii Calai si Sistemul Calau !

Cine conduce Romania de astazi cind Iohannis cica sarbatoreste Victimele Comunismului ?!?

PSD – Liviu Dragnea, fiu de militian, nepot al generalui Dragnea care a venit pe tancurile sovietice sa implementeze barbaria torturii si fenomenul Pitesti !

PNL – Ludovic Orban, fiu de militian (si o sa aflam multe altele)

USR-PLUS – Dacian Ciolos, provenit din trupele de securitate care o terorizau si o pazeau pe Doina Cornea, inainte de ’89, nepot de militian care a devenit sef de serviciu secret

Pro Romania – Victor Ponta, agent secret, consiliat de fostul sef al SIE, turnator

ALDE – Calin Popescu Tariceanu, fiu de turnator la Securitate, suge de 30 de ani din banii poporului, a facut mereu ce a trebuit si a fost scapat din toate belele de catre Sistem

PMP – Traian Basescu, descoperit de catre CNSAS, din a 5-a incercare, ca fost ofiter acoperit si colaborator Secu’

UDMR – un ONG care candideaza de 30 de ani in afara legii dar este santajat sa fie mereu la putere, aducind maxima saracire in judetele Harghita, Covasna, Mures. A avut diversi lideri, probabil toti santajati pe motiv de dosar Secu sau afaceri

Cu astia ne propune Iohannis sa sarbatorim, cit de cinic suna, Victimele Comunismului si ale Securitatii !

Cine e Iohannis ?! Am curajul sa afirm ca anul viitor, cind nu va mai fi Presedinte, vom afla foarte multe lucruri ingrozitoare despre el !

Eu va propun sa aveti mare grija, dragi Romania, cum va lipiti de acest “eveniment” prin care Iohannis vrea de fapt sa faca pace in Sistem !

Fiindca Sistemul se teme ingrozitor ca Cetateanul Radu Moraru va fi Presedinte al Romaniei ! Votat de Neamul Romanesc impotriva Sistemului politico-securist tradator !

Se vor unii toti sacalii impotriva mea ! Nu vedeti ca, desi mi-am anuntat Candidatura de aproape 6 luni, nu au curajul sa ma puna in niciunul dintre zecile de sondaje ?!

Presa nu are voie sa vorbeasca despre mine dar o va face curind !

Natiune, dupa 30 de ani de invrajbire, saracire si umilire, e timpul sa ma votezi Presedinte ! Si cred ca ma vor vota toti membrii obisnuiti ai partidelor politice si peste 80% dintre oamenii profesionisti din Sistem ! Fiindca si ei s-au saturat de loazele care ii conduc !

Hai Romania !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, “NASUL” – candidat la Presedintia Romaniei

P.S.

Aveti aici LINK-ul ultimei emisiuni la care am fost invitat de catre Paul Iurea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here