Presedintele USA, Donald J. Trump, si-a tinut Promisiunea fata de Romania. Incepind de Marti, 17 Octombrie 2017, va sosi in Romania cea mai importanta Delegatie de Investitori Americani din ISTORIA ROMANIEI! E vorba de investitii de miliarde de dolari! Toti investitorii americani vin in Romania prin Guvernul American.

Ce face Statul Roman?! Din prostie, din impotenta sau cu rea vointa, Statul Roman asista pasiv la actul terorist prin care NASUL TV este confiscat si Radu Moraru, „NASUL”, este interzis in Romania! 

Singura Televiziune Libera din Romania, singura Televiziune care l-a sustinut pe Donald J. Trump in alegerile prezidentiale, este prada unor teroristi care au in spate oameni si structuri securistice!

Mesajul securistilor e unul singur: „Nu ne intereseaza Trump, nu ne intereseaza America, nu ne intereseaza investitiile de miliarde! Vrem sa tinem Romania in zona gri si vrem sa contribuim la ruperea Romaniei in bucati!”

Dragi Romani din Tara si de Pretutindeni, daca nu reusim sa avem un Parteneriat cu Trump si Administratia Crestina de la Washington, Romania va fi ciopirtita! 

Trump e orgolios. Investitorii americani, miliardari, sint orgoliosi! Daca ei vad ca Proprietatea si Libertatea de Exprimare sint confiscate in Romania, o sa fuga de Romania! 

Am fost sunat de citiva membri ai Delegatiei de Afaceri trimise de Guvernul American. Erau curiosi ce se intimpla cu mine si cu NASUL TV!

Le-am raspuns ca si miine este o zi…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru