Personajul Buca

Pe Buca l-am facut om. L-am luat de la Brasov, unde statea in chirie, si l-am umplut de bani. Atit la B1 Tv cit si la Digi 24 (fosta 10 TV) unde i-am dat 750.000 de euro.

Pina in August 2014 l-am considerat cel mai bun prieten al meu. Cel mai bun Director al meu. I-am facut cadou 20% din Aactiunile NASUL TV. Avea totul pe mina, inclusiv toate operatiunile financiare. Desi eu eram patronul, el imi platea salariul. L-am prins insa ca a incercat sa imi fure niste bani, in Aprilie 2014, si l-am tinut sub observatie. Norocul meu ! Altfel reusea sa inchida NASUL TV, in August 2014 !

Parerea mea este ca a fost prins cu ceva, santajat si racolat. Ii doresc sa doarma linistit, la cite nenorociri a pus botul ! Cred insa ca va sfirsi in puscarie.

Personajul Andi Laslau

Acest baiat minunat, bun tehnician, membru in Teroristul Consiliu de Administratie, vremelnic, de la NASUL TV, are o mare problema. Am aflat-o acum 2 zile ! E indecent sa vorbesc despre problema. 

Dar acest baiat, incredibil, a fost subiectul primei batalii cu Sarlatanul Paul Alexandru Moraru, SPAM ! SPAM mi-a cerut imperios sa il dau afara fiindca pute ! E ca atunci cind Giovanni Becali l-a numit „transpirat” pe Cartianu, la mine in emisiune, pe B1 ! Evident, pe Becali l-am dat afara din emisiune, poate va amintiti ! Pe SPAM nu am putut sa il dau afara, era Actionar ! Dar i-am spus ca Andi Laslau va continua cu NASUL TV fiindca asa am decis eu !

Astazi, Andi Laslau este in echipa terorista a lui Buca si SPAM si ajuta tehnic la distribuirea de minciuni aberante pe burtiera Televiziunii NASUL TV !

Am zeci de martori ca l-am protejat pe Andi. Ca sa nu mai vorbim despre cum i-am salvat fetita de la moarte, acum citeva luni. Stiu toti colegii nostri.

Personajul Sarlatan Paul Alexandru Moraru, zis SPAM

Acest individ este o curva de om cum rar am intilnit. Isi bate joc de el, de sotia lui minunata, de mine – partenerul lui solid, de NASUL TV si, mai ales, isi bate joc de milioane de romani !

Acest escroc a sustinut ca e farmacist. Cind i-am cerut Diploma de Facultate, necesara la ANAF, a fugit si a inceput sa atace NASUL TV. Am aflat ca nu e farmacist!

Oare mai e ceva de comentat ?!…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru