Am primit un email prin care am fost informat ca Reteta Terorista de Confiscare a NASUL TV (fie si temporar) este o reteta folosita de Statul Mafiot in mii de cazuri.

Va reamintesc Reteta ! Iata ingredientele:

1. Un actionar minoritar (poate sa aiba si o singura Actiune)
2. O hotarire frauduloasa a unei judecatoare
3. O firma de paza

Deci toata „smecheria” este sa obtii o HOTARIRE JUDECATOREASCA FRAUDULOASA ! O firma de paza gasesti la tot pasul iar sa cumperi O ACTIUNE la o Companie S.A. e o bagatela.

Cind Judecatoarea Ionita Irina a dat Hotarirea Frauduloasa, prin care a fost confiscata, chiar si temporar, Televiziunea Libera si o Societate cu un capital social de 8.000.000 de euro, s-au putut intimpla urmatoarele situatii:

1. Este proasta de bubuie sau e neglijenta in serviciu
2. Este corupta
3. Este la ordin pe unitate

Avind in vedere ca Judecatoarea Ionita Irina a lezat milioane de romani si un proprietar de media, si investitor in Romania, cred ca DIICOT trebuie sa o cheme de urgenta la interogatoriu !

Iata cit de simplu va fi interogatoriul DIICOT !

1. Draga Judecatoare, ai citit Convocatorul cu Ordinea de Zi, publicat legal de NASUL TV, inclusiv in Monitorul Oficial ? Daca da, atunci de unde ai inventat punctul 7, prin care ai schimbat Consiliul de Administratie Legal, cind Ordinea de Zi nu are decit 6 puncte si nu prevede nicaieri schimbarea CA ?!
2. Draga Judecatoare, ai verificat in BPI cine este Actionarul Majoritar ?
3. Draga Judecatoare, tu nu stii ca la o AGA ordinara, cum a fost cea convocata legal pe 2 Iunie 2017, nu se poate schimba Consiliul de Administratie ?
4. Draga Judecatoare, tu ai verificat in ONRC faptul ca Radu Moraru, actionarul majoritar, este ales Presedinte al Consiliului de Administratie la NASUL S.A. pina in anul 2018 ?
5. Draga Judecatoare, oare ce logica ai avut atunci cind ai hotarit ca un actionar minoritar preia Compania actionarului majoritar ?!?!

Nu exclud ca Judecatoarea Ionita Irina sa fie extrem de proasta si lipsita total de profesionalism ! Dar chiar in asemenea hal ?! Sa fii cea mai proasta din lume si tot nu aveai cum sa dai o asemenea Hotarire Judecatoreasca Frauduloasa ! Prin care, vin unii de pe strada si pun mina pe Televiziunea Libera NASUL TV !

Daca in spatele teroristilor se afla ISIS ? Sau KGB ? Eu cred ca DIICOT este obligat sa o ancheteze pe Judecatoarea Ionita Irina, din Iasi, venita in 2017 in Bucuresti, in regim de maxima urgenta !

Banuiala mea este ca se va lasa cu arestare ! Sobolanii tremura si incep sa se dea in git unii pe altii ! Eu sper sa il prindem si pe Sobolanul cel Mare ! Care nu e nici Buca nici SPAM !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru