Sarlatanul Paul Alexandru Moraru, care a mintit milioane de romani ca este farmacist si NU este, scrie minciuni in continuare pe NASUL TV, legate de mine, de mama mea si de bani.

In acest articol voi vorbi de bani si de situatia grea de la NASUL TV, Televiziunea Libera care este sub asediu continuu inca din anul 2013 !

In anii 2013 si 2014 NASUL TV a fost cea mai amendata Televiziune din istoria Romaniei ! Laura Georgescu, sefa CNA, la comanda politica, a incercat sa ne bage in Faliment ! A trebuit sa platim amenzi inventate de Georgeasca, de miliarde de lei !!!

Astazi, dupa aproape 3 ani de procese penale, inca nu ne-am recuperat Prejudiciul, estimat la aproape 500.000 de euro ! Luptam in continuare !

In August 2014, teroristul Buca a incercat inchiderea NASUL TV, din interior ! L-am prins si l-am dat afara ! Cu scirba si dezamagire !

In 2015, teroristul Buca si-a vindut Actiunile lui SPAM, Sarlatanul Paul Alexandru Moraru. Daca era de buna credinta, SPAM ar fi trebuit sa contribuie cu foarte multi bani la NASUL TV ! Adica, SPAM 20% efort, Radu Moraru 80% efort financiar !

SPAM nu a contribuit NICIODATA cu macar 1% pentru NASUL TV !

In August 2016 am fost nevoit sa fac o Reesalonare catre ANAF. Eu si Prietenii mei am pus Garantii mobile si imobile de peste 150.000 de euro ! SPAM nu a contribuit cu NIMIC !

Intre August 2016 si Octombrie 2017, NASUL TV a facut plati de MILIARDE de LEI ! SPAM nu a contribuit cu NIMIC ! Doar la ANAF am platit peste 2 Miliarde de lei ! SPAM NIMIC !

Sustine insa ca i-am confiscat 2 Camere de filmat, in valoare de 8.000 de euro, pe care le-am trimis in USA, cind am infiintat NASUL TV USA ! O mare minciuna ! Aceste camere de filmat i le-a dat el, personal, lui Andi Laslau, asociatul lui de astazi ! Laslau a plecat in USA cu cele 2 camere, impreuna cu Grigore Cartianu ! Exista documente vamale !

De cind a devenit Actionar, SPAM nu a facut decit sa submineze NASUL TV ! Impreuna cu Buca, Laslau si avocata Aura Speranta Ungureanu – o individa cu aer de pitipoanca pe care a bagat-o realizator de emisiuni pe NASUL TV !

Culmea Culmilor, de cind SPAM a devenit Actionar la NASUL TV, valoarea Actiunilor sale a crescut desi el nu a bagat niciun ban in Dezvoltare ! Noroc cu prostul de mine, care am muncit ca un sclav sa cresc Televiziunea, sa o dezvolt si sa o extind in toata Lumea si sa platesc taxe la Stat, Chirii, Datorii, etc !

Insa acest JEG MONDIAL nu s-a multumit doar sa frece menta si sa cistige bani si valoare pentru Actiunile lui ! SPAM a vrut sa puna mina pe Toata Televiziunea NASUL TV ! Ajutat de un alt JEG MONDIAL, numitul Buca !

Operatiunea terorista a celor 2 a inceput pe 29 si 30 Decembrie 2016 ! De Revelion !

SPAM si Buca au cumparat o Creanta, in nume personal, de la RADIOCOM, o firma de STAT unde generalul Coldea taia si spinzura !

Cumpararea a fost ilegala, penala si profund imorala ! Cei 2 teroristi au incercat si cu ANAF-ul dar li s-a dat reject !

Toate mizeriile lui SPAM si ale lui BUCA s-au facut in numele acestei Creante, de 79.000 de lei ! Aproape 10 luni, in 2017,  ne-au hartuit si ne-au creat Prejudicii imense acesti 2 tilhari ! 

Iar cind i-am desumflat, platindu-le aceasta Creanta, au innebunit si au organizat acest Desant Terorist si au cucerit, temporar, NASUL TV ! Eu ma bucur ca nu m-au impuscat si ca nimeni din familia mea nu a fost rapit ! Fiindca eu am mai fost impuscat, pe strada, dar nu m-au nimerit ! S-a intimplat mai demult, o sa vorbesc si despre acest episod, la un moment dat !

Deci nu este vorba despre o „cearta” intre Actionari. NU ! Este un atentat terorist, pregatit din timp, bine regizat, la adresa NASUL TV si a mea personala ! Este un atentat terorist la Libertatea de Exprimare a colegilor mei si a mea ! NASUL TV devenise prea puternic si trebuia LICHIDAT !

Cine se afla in spatele lui Buca si SPAM ?! Vom afla curind ! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru