1. Au intrat prin efractie in Studioul NASUL TV, spargind usi si lacate.
2. Au impiedicat desfasurarea activitatii unei Institutii publice de interes national, afectind milioane de romani, fapta considerata atentat terorist.
3, Au intocmit si folosit acte false pentru a pune mina pe Consiliul de Administratie al NASUL S.A. Astfel, au pus mina pe o Televiziune Nationala si manipuleaza milioane de romani !
4. Practic, cei doi si complicii lor au furat o Societate cu un Capital Social de 8 milioane de euro si iau decizii pentru aceasta Societate, fara sa aiba niciun drept.
5. Cei doi teroristi difuzeaza pe NASUL TV informatii mincinoase, neasumate de vreun ziarist, fara nicio proba, care pun in pericol viata mea si a familiei mele.
6. Cei doi teroristi, prin actiunile lor, au scazut dramatic increderea Investitorilor romani sau straini in Economia si Legislatia Romaniei ! Un actionar minoritar confisca Firma unui actionar majoritar !!!
7. Cei doi teroristi au prabusit increderea Cetatenilor Romani in Statul de Drept ! Actiunile lor sint specifice Rusiei sau tarilor bananiere.

Dar poate cel mai important aspect al arestarii celor doi teroristi este pentru a se afla CINE ESTE IN SPATELE LOR ?!?! SI CE S-A URMARIT ?!?!

Fiindca ATENTATUL TERORIST la adresa NASUL TV si a lui RADU MORARU a urmarit, in mod clar, citeva OBIECTIVE !!!

Doar nu v-ati imaginat ca Teroristii au pus mina pe NASUL TV ca sa ii ia banii !!! Ca bani nu sint ! Abia supravietuiam din punct de vedere financiar !

Despre OBIECTIVELE urmarite de acesti teroristi voi vorbi saptamina viitoare, in direct !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru