Pompierii intervin marți pentru scoaterea dintr-o fântână a unui copil în vârstă de doi ani, în apropiere de Roșiorii de Vede, în comuna Balta Sărată, relatează realitatea.net

UPDATE 13.00. Raed Arafat a explicat, la un post TV, că o echipă de salvatori special antrenaţi au părăsit Capitala pentru a ajunge în Teleorman şi că aceştia au experienţă în astfel de salvări dificile. „O abordare cu risc zero nu există”, a spus Raed Arafat.

UPDATE ora 12:33 – Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Adrian Dragomir, a declarat că echipele de intervenţie încearcă orice operaţiune de salvare şi că, pentru ca micuţul să nu intre în hipotermie, este suflat aer cald în puţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „AD Ghica” Teleorman, Gelu Dragomir, copilul este conștient și nu se află în apă.

Adâncimea la care se află este de 16 metri, copilul fiind poziționat pe pompa cu care se scoate apa din puț.

La fata locului acționează trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj medical aparținând SAJ. În sprijin au fost trimise un echipaj de salvatori, o autospecială CBRN și spitalul mobil, care au în dotare tunuri cu aer cald, din cadrul ISU București-Ilfov.