Declaratia fostului Premier Calin Popescu-Tariceanu, potrivit careia ar trebui organizate alegeri pentru desemnarea candidatului la prezidentiale, a stranit un nou scandal in interiorul Partidului National Liberal. Potrivit RTV, vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu a cerut, vineri, excluderea lui Tariceanu din partid.

 

 

 

 

 

 

 

Europarlamentarul Norica Nicolai a reactionat si ea, precizand ca nu este de acord cu propunerea lui Tariceanu de a organiza alegeri interne pentru desemnarea unui candidat la prezidentialele din 2014.

„Ii reamintesc dlui Tariceau ca trei Congrese – PNL, PSD si PC – au decis un candidat unic la prezidentiale, in persoana dlui Crin Antonescu. De asemenea, ii reamintesc ca PNL inca este intr-o alianta si deciziile se iau de catre alianta”, a sustinut reprezentanta liberalilor in Parlamentul European.

De aceeasi parere cu Norica Nicolai este si vicepresedintele PNL Mihai Voicu, care i-a replicat senatorului Calin Popescu-Tariceanu ca USL a luat deja decizia nominalizarii candidatului pentru prezidentiale, in Congresele partidelor ce alcatuiesc alianta. El a mai precizat ca o dezbatere interna pe acest subiect nu are sens, avand in vedere ca alianta si-a nominalizat deja candidatul in persoana lui Crin Antonescu si toata energia ar trebui concentrata pe pregatirea alegerilor.

 

4 COMENTARII

  1. Apoi dragii mei ciocoflendari Ccu Tariceanu sau fara Tariceanu partidul vostru tot o cloaca bolsevica ramane. Nu-i chiar nici o pierdere si nici un castig. Zau.

  2. ….ruseanu ,vorbesteeeeeeeeeeeeeee,a uitat ca toata averea a fost facuta pe timpul guvernarii tariceanu ,este singurul care detine terenuri in toata tara cat un judet intreg ……alo domnule , ce crezi ca am uitat ?…mai bine fugi dracului sa nu mai auda lumea de tine mafiotule !…pana acum nu am mai auzit de tine ,ce facusi,aparusi iar ?

  3. Ha,ha,ha,”intaritai drace, ca si mie-mi place”!!!Parca tonta mai zilele trecute zicea ca, psd isi are propriu candidat la presedentie,undeva nu se leaga,fiti cit mai multe tabere,sa se aleaga praful si puberea de voi,poate numai asa (cu voi dezbinati)vom putea scapa de voi.Auzi-ma Doamne!

Comments are closed.