ANAF a descins, joi, la organizația jurnalistică Rise Project. Controlul Fiscului vine la doar câteva zile după ce platforma a publicat o anchetă despre legăturile lui Liviu Dragnea din Brazilia, scrie flux24.ro

De asemenea, Rise Project anunțase pentru astăzi alte dezvăluiri despre  șeful PSD, mai exact un raport DOI ȘI UN SFERT care arată că Dragnea e DEȚINĂTORUL Tel Drum.

„Tocmai am fost vizitați la redacție de inspecția Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea.Publicăm curând articolul „Serviciul lor secret”, scrie rise Project pe pagina de Facebook.

UPDATE, REACȚIA LUI LIVIU DRAGNEA: Am primit un mesaj de la Rise Project acum 30 de minute. Acum am aflat de această acţiune a ANAF. Se încearcă compromiterea mea. Eu nu am nicio legătură cu venirea ANAF. Sper să existe motivaţii serioase pentru acel control. Nu am agreat niciodată când presa ostilă era călcată de anumite instituţii. Cer explicaţii publice imediat celor de la Ministerul de Finanţe şi ANAF. Libertatea presei şi a celei de investigaţii nu trebuie pusă în pericol, a declarat Dragnea la România Tv.