Un număr de 5 persoane rănite grav în urma accidentului produs joi după-amiază în judeţul Teleorman, pe DN52, sunt transportate la spitale din Bucureşti cu elicopterele şi o autospecială de transport victime multiple ale SMURD, informează IGSU. Unul dintre răniții aflați în stare gravă a încetat din viață, conform stiripesurse.ro

Astfel, un copil şi un adult răniţi în accident au fost preluaţi de la UPU Alexandria cu elicopterele SMURD, ei fiind transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni (copilul) şi la Spitalul Floreasca (adultul).

De asemenea, trei răniţi adulţi au fost preluaţi cu autospeciala de transport victime multiple, aceştia fiind direcţionaţi spre Spitalul Floreasca.

UPDATE Numărul victimelor a urcat la 17. Trei copii sunt în stare gravă, alături de o femeie însărcinată, care a fost trimisă în sala de operații.

UPDATE „Accidentul s-a produs, între municipiile Alexandria şi Turnu Măgurele, în urma unei coliziuni între un tir şi un microbuz de transport călători, în care se aflau pasageri. Potrivit primelor informaţii, victimele au fost transportate la spital. Vina pentru producerea accidentului aparţine şoferului de tir”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi 8 echipaje ale SAJ Teleorman. De asemenea, a fost prealertat un elicopter SMURD, care poate interveni în cazul în care îi va fi solicitată intervenţia de către echipajele de la faţa locului, a mai precizat reprezentantul ISU Teleorman.

UPDATE Numărul victimelor a urcat la 10. Două elicoptere SMURD au fost trimise la fața locului.

UPDATE Circulația în zonă este blocată.

UPDATE Un copil se află în stare gravă și a fost dus la Spitalul Județean. Autoritățile au activat codul roșu de intervenție.

UPDATE Accidentul s-a produs pe DN 52, între Alexandria și Turnu Măgurele. Două echipaje de descarcerare au fost mobilizate, dar și 3 echipaje SMURD.

Știrea inițială

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în județul Teleorman! Un tir și un microbuz s-au ciocnit frontal. În urma accidentului au rezultat 9 victime.