Se fac mişcări de culise în politica românească. După ce a ajuns din nou în lumina reflectoarelor, o dată cu scandalul alegerilor din 2009, Mircea Geoană pare că vrea să se reinventeze pe scena politică. Şi ar vrea să îl aibă partener pe nimeni altul decât Marian Munteanu. Cei doi au fost surpinşi la o masă în oraş, alături de mai mulţi membri ai PSD şi PNL, informează Cancan.ro, conform b1.ro

Bate vânt de trădare în PSD şi în PNL. Cel puţin la asta ne duce cu gândul întâlnirea extrem de cordială dintre Mircea Geoană şi Marian Munteanu, ambii flancaţi de membri ai partidelor pe care la un moment dat cei doi le-au reprezentat.

Întâlnirea e cu atât mai ciudată cu cât în afara ideologiilor diferite ale lui Geoană şi ale lui Munteanu, fostul lider al PSD a criticat anul trecut desemnarea lui Munteanu drept candidat la primăria Capitalei din partea PNL.

Acum însă lucrurile s-au schimbat. Cei doi au stat unul lângă altul la masă, au discutat şi au fost foarte amabili unul cu celălalt. La plecare, Mircea Geoană l-a salutat cordial pe Marian Munteanu, care a şi dat o explicaţie pentru această întâlnire.

”Am fost la o întâlnire cu nişte prieteni comuni din străinătate. Eu şi Mircea Geoană avem prieteni comuni din SUA, care au trecut prin România, şi cu care am luat masa. La masă au fost şi doi oameni de la PNL şi doi de la PSD. De asemenea, patru prieteni americani. Toţi prietenii mei sunt importanţi! Am vorbit cu Mircea Geoană, ne-am salutat, habar n-aveam că a criticat desemnarea mea drept candidat PNL la Primăria Bucureşti”, a declarat Marian Munteanu.