Universitatea Bucuresti a lansat o campanie umanitara pentru salvarea Adelei Rogojinaru, conferentiar doctor la Facultatea de Litere, care a fost diagnosticata cu cancer de piele in metastaza si are nevoie urgenta de tratament cu citostatice.

De-a lungul celor 20 de ani de cariera universitara, Adela Rogojinaru s-a remarcat in numeroase proiecte ale UB, fiind director al Departamentului de Stiinte ale Comunicarii.

Ca fosta studenta a Facultatii de Litere, pot spune ca doamna profesoara Rogojinaru este un dascal de mare calitate, care pune suflet si pasiune in tot ceea ce face si mai ales in relatia cu cei pe care ii pregateste pentru a ajunge la randul lor profesionisti. Pentru ceea ce doamna profesoara daruieste in fiecare zi de la catedra, merita din plin ajutorul nostru.

Din aceste motive, dar si din multe altele, facem un apel la dumneavoastra pentru a ajuta la salvarea unui om de valoare pentru cultura si invatamantul romanesc.

 

Donatiile se pot face in urmatoarele conturi:

 

RO19INGB0000999903185855 (lei)

RO12INGB0000999903185496 (euro)

RO96INGB0000999900893814 (dolari)

COD SWIFT INGBROBU, ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucuresti, Romania.

Conturile sunt deschise pe numele Lucia Astratinei (nepoata Adelei Rogojinaru) LUCIA ASTRATINEI ( nepoata doamnei Adela Rogojinaru) cod swift INGBROBU, ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, Bucuresti, Romania.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.media.unibuc.ro.

9 COMENTARII

 1. http://www.youtube.com/watch?v=Z0N0e7DV0eE

  De urmarit acest documentar care ne povesteste si ne invata ce trebuie facut pentru a te vindeca de cancer.
  De cautat apoi pe internet acele retete, pe sit-ul lor, care sunt la liber.
  Oricine are acces la ele si oricine poate sa se vindece.
  Totul e sa crezi si sa vrei sa urmezi acel tratament 100% natural.
  Daca se incepe cu citostatice nu mai are nici o sansa.

 2. SOLUTIA: ULEI DE CANEPA. SE FABRICA LA SALONTA, SE TRIMITE PRIN POSTA.
  EXISTA UN FILM PE INTERNET FACUT DE UN AMERICAN CARE S-A VINDECAT CU ULEI DE CANEPA.
  SANATATE!

 3. TRIST.In tara noastra bolnavii nu se lupta doar cu afectiunile de care sufera,ci si cu sistemul de sanatate.
  Intr-un stat normal orice cetatean are dreptul la siguranta,protectie,liniste,respect…cu atat mai mult un bolnav.
  Sanatate doamnei profesor!

  • Faină,faină seria de fotografii !P.S. cam lungă pauza een care ai fost een utimlul timp !Sper că ți-a fost plăcut și bine ceea ce ai făcut.Mă bucur că ai revenit !

 4. Se spune din batrani ca, sanatatea n-o poti cumpara e bine sa ai grija de ea .
  Acum stiinta a avansat incat ajutorul este direct benefic sanatatii !
  D-zeu sa ne dea o inima buna in acest sens !

 5. Insanatosire cat mai grabnica ii doresc si eu doamnei Adela Rogojinaru,speram sa se gaseasca mijloacele necesare sa fie salvata.
  E un mare pas inainte si cu acest anuntz pe Blogul Dlui Radu Moraru,si sper sa mai fie si altzii care fac acest gest.
  Doamne ajuta!

  • sunt nascuta la data de 16noiembrie1984,in plteisoi.as dori si eu sa stiu dak reusim sa scapam de calvarul pe care l traim,acesta fiind tatal meu,dak putem sa l nimim asa,desi niciodata nu m a respectat nici p mine,nici pe mama mea,ei sunt divortati de multi ani;ne a afectat pshic,as dori din tot sufletul sa aflu ce mi rezerva si pe plan profesional,dak reusesc sa ma angajez anul ac.,eu imi doresc f. mult.va multumesc ptr. intelegere,si astept cu nerabdare un raspuns,credeti ma,sunt intr o situatie disperata,am rabdat multi ani.parca nu ptr. mine,cat f. mult ptr. copii mei.

 6. Solidaritatea in astfel de situatii este bine -venita ,de admirat acest gest,salut initiativa Universitatii Bucuresti !!

  Ii doresc doamnei profesoare sanatate grabnica!!
  Ptr.inceput trimit un share pe facebook ,sper sa apara donatii cat mai repede!!

  • Apreciez tare mult ca te implici in aseftl de lucruri, dar fara sa ma mire! Sper sincer ca vei atrage atentia si altor persoane care ar putea ajuta.Cu toate ca lucrez cu acesti oameni de ceva ani, inca ma fascineaza unii dintre ei, care nu au cazut in patima adictiilor, care pur si simplu iau lumea asa cum este dar nu fara sa lupte sa-si imbunatateasca conditia Cred ca uitandu-ne la oamenii astia ar trebui sa ne dam seama ca lumea nu este atat de complicata cum credem noi ca este sau cum pur si simplu ne-o facem. Copilul, nu plange, nu vrea atentie, pentru ca o primeste, cu toate ca traieste alaturi de parintii lui intr-o cutie care ar putea impaturi o masina Probabil ca cerul vazut prin usile acoperisului improvizat face mai mult decat orice jucarie Chico cantatoare si invartitoare Se pare ca saracia nu ii impiedica nici pe ei, ca parinti, sa creasca un copil fericit si nici pe ei ca si cuplu, sa fie impliniti.

Comments are closed.