„Starea și criza morală din M.A.I.”

0
470

În emisiuninea ”Să vorbim despre tine”, din 26 octombrie, Gabriela Calițescu a avut-o invitată pe Carmen Dan, fosta ministru de interne, care a venit cu dezvăluiri în premieră, din culisele puterii de atunci.
Pe lângă CARMEN DAN – fost ministru de interne, au mai participat în emisiune dl Lucian Diniță – fost șef al direcției rutiere, Cristian Ciocan – comisar șef de poliție, dl Cosmin Dorobanțu – președinte Federația Sindicatelor A.N.P. și polițistul Paul Feroiu.
Discuțiile au fost aprinse și s-au dezbătut teme relevante și importante, cu privire la M.A.I., la siguranța cetățeanului, la STAREA POLIȚIEI – umană și tehnică și nu numai.

Polițistul Paul Feroiu a venit în emisiune cu o știre bombă din interiorul M.A.I., mai precis o înregistrare, cu un lider actual al unui sindicat al polițiștilor, în care acesta recunoaște că secretarul de stat Bogdan Despescu îi face o mare nedreptate lui Paul Feroiu.

Fosta ministru de interne, Carmen Dan, revine cu dezvăluiri și mărturisiri în premiera, la ”Să vorbim despre tine”.

Emil Cîrjan
producător general

Pe lângă platforma www.radu.tv puteți să vă înscrieți, să susțineți și să vă implicați cu ajutorul unei adeziuni. O găsiti pe pagina noastră de Facebook SA VORBIM DESPRE TINE, dar puteți să veniți și fizic la Sediul Asociației R.A.D.U, CALEA VICTORIEI, nr 21, etaj 1, de luni pana vineri după ora 18.00.