Odata cu finalul meciului de la Severin in care Petrolul a remizat cu echipa locala, Steaua Bucuresti a devenit matematic campioana cu 5 etape inainte de final. Lovitura lui Dorel Stoica din minutul 87 a pecetluit soarta Ligii 1, asta in cazul in care cineva mai avea dubii in privinta castigatoarei.

Steaua - titlul cu numarul 24

Reactiile nu au intarziat sa apara pe Facebook dupa partida de la Severin, controversatul manager al ros-albastrilor postand un mesaj mai mult decat jubilant:” CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUUUCURESTI ♥ STEAUA, TE IUBESC 24 DIN 24 !!!”.

Steaua a strans pana acum 29 de meciuri jucate dintre care 21 de victorii, 6 remize si 2 infrangeri. Echipa are un avans de 16 puncte cu 5 etape inainte de final, avans imposibil de recuperat de catre urmaritoare.

Parcursul lung al ros-albastrilor din Europa League si victoriile-surpriza cu Ajax si Chelsea, precum si castigarea titlului, alcatuiesc cel mai bun sezon al ros-albastrilor din 2006 pana acum.

In acest sezon acestia au avut si cele mai mari incasari din bilete si premii de participare.

Pricipalul artizan al triumfului Stelei, Laurentiu Reghecampf, argumenteaza anul excelent al echipei sale, in principal, prin linistea care a existat in jurul clubului pornind de la patron si pana la jucatori si staff tehnic.