th.stolojanEuroparlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, pentru RFI, ca il va sustine pe Vasile Blaga la sefia partidului, considerand ca un om care si-a asumat responsabilitatea pentru esecul din alegeri si care, in ciuda trend-ului descendent, continua sa creada in partid merita o noua sansa.

„Eu mi-am exprimat deja o optiune inainte ca doamna Udrea sa-si anuntat candidatura, inainte ca doamna Monica Macovei sa-si fi anuntat candidatura, din cu totul alte motive decat sunt cele astazi in discutie in Romania. L-am sustinut la vremea respectiva pe Emil Boc in competitia cu Blaga, pentru ca eram convins ca nu schimbarea lui Emil Boc va fi cea care va redresa partidul. Il sustin din aceleasi motive pe domnul Blaga acum, pentru ca e o atitudine, consider eu, corecta a mea fata de cel care si-a asumat responsabilitatea de a candida la conducerea partidului dupa alegerile locale, singurul care a dorit sa-si asume aceasta responsabilitate, stiind ca partidul e pe un trend descendent spre alegerile parlamentare. Un asemenea om merita sa-i acordam o noua sansa”, a afirmat Stolojan.

In plus, Stolojan considera ca dupa congresul din 23 martie PDL va fi mai puternic, insa ii indeamna pe democrat-liberali la munca, amintind ca nu este prima oara cand partidul se afla in Opozitie.

„Este o competitie cum nu vedeti la alte partide la ora actuala, iar cu atat competitia este mai intensa, cu atat legitimitatea celor care sunt alesi va fi mai mare. (…) A, treaba-i simpla, nu-i complicata: munca! Trecut din nou la munca de partid de Opozitie. Nu e nici un miracol, nu exista miracole! Ceea ce am rugat eu partidul nostru, membrii partidului este sa nu personalizam atat aceasta competitie, legand soarta PDL de soarta unui singur om, care castiga sau nu castiga. Aici e vorba de intregul partid. Sigur ca partidul trebuie mobilizat, dar lucrurile nu-s complicate, noi am mai facut acest lucru in 2001-2004, cu domnul Nastase prim-ministru, care ne barase aproape accesul la televiziunile publice”, a completat Theodor Stolojan, intr-un interviu acordat RFI.

 

2 COMENTARII

  1. …please ! D. Stolojean nu ne dezamagiti ,PDL nu mai are nevoie de blaga !…de blaga are nevoie DOAR baronii locali care tin cu dintii de scaun !…de ce pe blaga nu l-au ales iubitorii nici macar pentru senat ?…de ce ne puneti o asemenea intrebare ?

  2. Un proverb romanesc spune ca LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL, BA.
    La fel si bulldog-ul…

    D_vs, domnu’ Stolojan sunteti cam conservator de la o vreme. Ce sa intelegem ?

Comentariile sunt închise.