Traian Basescu la Nasul Tv - emisiune generalPresedintele Traian Basescu participa, miercuri, la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor organizata la Viena, unde are programate intalniri cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, reprezentanti ai comuntatii de romani, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri austriac.

In comunicatul emis de Administratia Prezidentiala se precizeaza ca Traian Basescu va participa, in prima parte a zilei, la Forumul Global al Aliantei Civilizatiilor, ce va avea loc la Palatul Hofburg, urmand ca dupa incheierea forumului sa se intalneasca, la Ambasada Romaniei din Viena, cu reprezentanti ai comunitatii de romani. Miercuri dupa-amiaza, Presedintele va avea o intrevedere cu omologul sau Heinz Fischer, organizata la Palatul Prezidential din Viena.

Vizita Presedintelui se va incheia la sediul Asociatiei Industriasilor din Viena, unde seful statului va discuta cu reprezentantii mediului de afaceri din Austria.

 

1 COMENTARIU

  1. …..cu toate panzele sus ! ,presedintele nostru se implica cat mai mult in viata activa a ROMANIEI,desi penalii au incercat sa-i limiteze atributiile !……ne bucuram ca nu cedeaza ,ca face parte ca un adevarat patriot si roman din tot ce inseamna viata cu bune si rele a ROMANIEI !….sa ne traiti DOMNULE PRESEDINTE !…suntem cu inima si sufletul alaturi de dumneavoastra ……mafiotii nu ne-au convins ca nu iubiti ROMANIA si pe ROMANI !

Comments are closed.