In anii ’80, un tinar de 34 de ani, Iuliu Filip, si-a permis sa scrie citeva scrisori fiindca era nemultumit de regimul politic dictatorial. Nu a cerut bani si nici nu a folosit expresii triviale. Si nici macar nu a incalcat “democratia comunista” fiindca era legal sa critici !

Un procuror si un judecator l-au bagat la puscarie cu tortura si lanturi pentru 8 ani !!!

Pe ideea ca a facut “misto” de regim si ai sai conducatori !!!

Pe acelasi motiv, pentru miile de emisiuni “NASUL” in care am criticat regimurile politice si chiar am facut misto de conducatori, ar fi trebuit sa fiu condamnat de mii de ori ! A cite 8 ani de temnita grea !

Tot pe baza legilor de atunci, tinarul “mistocar” Iuliu Filip ar fi putut iesi din inchisoare cu 2 ani mai devreme ! Insa un alt procuror, Augustin Lazar, a zis NIET ! Motivul ? Puscariasul Iuliu Filip nu si-a recunoscut vina “mistoului” si nici nu s-a cumintit, trimitindu-i o Scrisoare inclusiv procurorului Augustin Lazar !

Doi ani l-a mai tinut Lazar la tortura ! Doi ani !!!

Tot in anii ’80, tinarul Hans Klemm isi construia cariera politica luptind impotriva Comunismului si Dictaturilor sub mandatul Presedintelui Statelor Unite, marele Ronald Reagan. Cum ar veni, Hans Klemm era dusmanul procurorului comunist Augustin Lazar si aparatorul detinutului nevinovat Iuliu Filip !

Astazi, la 30 de ani de la caderea Comunismului, Hans Klemm este Ambasador american in Romania iar Augustin Lazar este seful tuturor Procurorilor din Romania, platit cu 10.000 de dolari/ luna !!!

Procurorii romani tac in cor asurzitor in fata sefului acuzat, cu probe, de fapte abominabile ! Presedintele Romaniei, care l-a numit pe Lazar ca Procuror General, tace si iar tace ! Hans Klemm, obisnuit sa intervina public la tot ce “misca” in Romania, tace si el in buna pace !

Si atunci va intreb, dragi tineri, oare ce fel de “democratie” avem daca sintem obligati, in liniste, sa avem un tortionar in fruntea Justitiei ?! 

Daca acest text este considerat “la misto” de catre vreun procuror lingau cu seful, oare sa ma astept sa fiu saltat ?! Desigur, poate inventeaza niste motive…ca sa nu bata la ochi…!

Dragi tineri, dupa acest episod jenant, aveti tot dreptul sa nu mai aveti incredere in niciun Procuror fiindca in Procuratura s-a instaurat frica fata de sefu’.

Chiar si lui Iohannis ii e frica, de tace ascuns in papusoi !

Sint curios daca Hans Klemm va tacea dupa acest articol. Sau i-o fi si lui frica ?!

Fiindca nu stiu cui sa ma mai adresez ca sa scapam odata de acest nesimtit care nu isi da demisia din functia de procuror general !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

1 COMENTARIU

  1. V-a plătit Dragnea să-l scoateți torționar? Dacă era asa ar fi fost demult mazilit! Și apoi nu cunoașteți semnificația cuvântului torționar, și o folosiți greșit în cazul lui. Ce a făcut el cu indivizii aia nu se chiama a fi torționar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here