Larisa Iordache a câștigat medalia de aur în finala de la paralele, din cadrul etapei din FIG Wolrd Challenge Cup de la Koper (Slovenia). Gimnasta din România a fost notată cu 13.800, punctaj puțin mai mic decât cel obținut vineri, în calificări – 13.850, scrie digisport.ro

În finala de la paralele, Iordache a întrecut-o pe canadianca Elsabeth Black (care a obținut un punctaj egal cu al româncei). Brazilianca Flavia Sraiva (13.450) a obținut medalia de bronz.

Larisa Iordache urmează să concureze duminică și în finala de la bârnă, acolo unde s-a calificat cu un punctaj de 14.400.

Etapa de Cupă Mondială din Slovenia este primul concurs internațional la care Larisa Iordache participă după Campionatul European de gimnastică artistică. La competiția organizată la Cluj, românca a obținut o medalie de bronz, la bârnă.

În etapa de la Koper, a șaptea din acest sezon (după cele de la Melbourne, Newark, Baku, Stuttgart, Doha și Londra) au loc doar concursuri pe aparate. În acest sezon din Cupa Mondială vor mai avea loc cinci etape – la Osijek, Varna, Szombathely, Paris și Cottbus.