Consultarile cu Opozitia vor avea loc la ora 12:00, iar cele cu partidele din Coalitia guvernamentala la ora 13:00. Presedintia propune doua teme pentru consultari:

-Perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară;
-Dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului României.

Liderii USL vor stabili in sedinta de luni cu ce mandat vor merge la Cotroceni.

19 COMENTARII

 1. Având în vedere că singura formă de dialog pe care o acceptă tandemul roș-galben este monologul, probabilitatea cea mai mare este că nu se vor duce la Cotroceni. Dacă vor voi să dea dovadă de oleacă de minte, vor accepta invitația. Dar numai pentru a-i cere Președintelui (și guvernului, de ce nu?) să demisioneze. Oricare ar fi calea aleasă de pUSLamale, puteți fi siguri că nu va fi cea a reconcilierii, dovadă a interesului sincer pentru binele țării și al poporului.

 2. vor merge la dialog ? noi vrem alegeri anticipate, jos guvernu, jos presedintele CURAT DIALOG … Si apoi vor iesi pe tv si vor spune ce tari au fost , cum l-au facut ei pe presedinte

 3. Cum spunea dl Tracul cei doi „avortoni politici” nu cred ca se vor duce pentru ca se vor imbolnavi subit.

 4. Pai sa nu se prezinte , avem argumente atunci ! Ce intreb eu, fara acordul partidelor , se considera din start ca Parlamentul nu va ratifica Trataul , sau e vorba iar de asumari? Dupa mine Presedintele ar putea merge tot intr-o asumare pana ratificam…!

 5. Ce spune-ti voi de un sah mat la opozitie,luni la consultari(parea mea)?!
  Pentru ce venim noi la Cotroceni Luni :))))))))))?
  Venim pentru o propunere…DE UN GUVERN DE UNIUNE NATIONALA,SI UN PREMIER DIN PARTEA USL!
  Ce ganditi voi ca se intampla daca ei refuza?…se ingroapa singuri pt. viitoarele alegeri!
  Vai!…mama lor de opozanti,au ajuns sa se ingrope singuri in neputinta :))))))))
  Tratatul de fiscalitate este stiut de mult timp :)))))))))))

 6. invitatia partidelor eo obligatie constitutionala a presedintelui, si basescu incerca, asa cum am mai spus-o pe aici, sa impinga lucrurile spre normalitate. A inteles faptul ca USL, reactioneaza astfel intrucat este in criza, ori timpul nu are rabdare pentru isterici. Presupun ca Basescu va trage de timp, asteptand ca acesti isterici sa clacheze, sa faca gafe peste gafe. La nivele locale deja incep sa-si dea coate unii altora de la impartelile de bugete de la primarii.
  una peste alta este plecatul cu jalba in protap la Inalta Poarta atrage dupa sine ideea ca inca traim in epoca fanariota unde boierii „arienjeau” ce voievod urma fie inscaunat saptamana viitoare. In afara de anacronism si dez-simtul realitatii, nu pot sa spun mare lucru despre gasca. Nu cunosc nici o tara europeana sa se fi plans si sa fi induiosat inimi pe la Brusel (romana), Brüssel (germana), Brussels (engleza), Brussele (valonă). Genul acesta de escapade il au doar tiitoarele romance cand vor sa traga vreun profit si nu e un fenomen comun prin parlamaentul european:

  „Farfuridi: Atunci, iată ce zic eu, şi împreună cu mine (trebuie să zică asemenea toţi aceia care nu vor să cază la extremitate , adică vreau să zic, da, ca să fie moderaţi… adică nu exageraţiuni!… Într-o chestiune politică… şi care, de la care atârnă viitorul, prezentul şi trecutul ţării… să fie ori prea-prea, ori foarte-foarte… încât vine aci ocazia să întrebăm pentru ce?… Da… Pentru ce?… Dacă Europa… să fie cu ochii aţintiţi asupra noastră, dacă mă pot pronunţa astfel, care lovesc soţietatea, adică fiindcă din cauza zguduirilor… şi… idei subversive… şi mă-nţelegi, mai în sfârşit, pentru care în orce ocaziuni solemne a dat probe de tact… vreau să zic într-o privinţă, poporul, naţiunea, România… ţara în sfârşit… cu bun-simţ, pentru ca Europa cu un moment mai nainte să vie şi să recunoască, de la care putem zice depandă… – daţi-mi voie – precum la 21, daţi-mi voie – la 48, la 34, la 54, la 64, la 74 asemenea şi la 84 şi 94, şi eţetera, întru cât ne priveşte… pentru ca să dăm exemplul chiar surorilor noastre de ginte latine însă! „

 7. Oare le va aminti Dl.Presedinte si de REFERENDUMUL votat de ROMANI si uitat de „Vajnicii Luptatori pentru Democratie Ponta si Crinut” ?????????????? in consecinta pentru respectarea vointei noastre nu trebuie sa fie de acord cu revizuirea constitutiei?????????

  • Sper să-i urecheze Bunicuţa /ştiţi voi cine) şi să le spună că nu este frumos să refuze în acest context. I-a mai urecgeat un pic şi cu greva-protest, le-a zis-o pe şleau că sunt laşi.

  • Regret ca nu intelegeti Franceza in Romania este la moda Engleza.

   „Antonescu & Ponta doi candidaţi pentru Preşedintie şi Premir la Guvern includ în promisiunile lor ca reduc impozitele.

   Cu alte cuvinte, aceşti candidaţi încearcă să cumpere votul cu banii dumnevoastra. ”

   Suna mai frumos in franceza in Romaneste este pitoresc, in adevarata traducere ar fi ca pe timpul Rusilor „Romanii dau PORUMBUL si RUSII i-au GRAUL ” sau „Davai ceas davai mosie asa-i tovarasie” à la PONTA si ANTONESCU !!!

   Impertinenta bazanatului „dece nu ne-a anuntat inainte de fi anuntat in presa”, ce poti sa mai crezi.

   Probabil o recomandare la un medic specialist.

 8. « Le deux antonescu & ponta candidats à la présidence et prémier au gouvernement incluent dans leurs promesses de réduire les impôts.

  En d’autres mots, ces candidats essaient d’acheter votre vote avec votre propre argent. »

  • Adică
   Cei doi antonescu şi ponta candidaţi la preşedinţie şi prim ministru au inclus în promisiunilor şi reducerea impzitelor.
   Cu alte cuvinte, aceşti candidaţi încearcă să cumpere voturile voastre cu proprii voştri bani.

   • Deci se poate, Google si ratiunea de pune bine verbul si subiectul.

    Ce facem cu acesti huhurezi ?

    Au primit mandat sa termine guvernul si nu au reusit, acum ce vor mai incepe ?

    Sper ca exista riposta pentru acesti naluci !!!

Comentariile sunt închise.