refugiati germaniaUn român care lucrează în străinătate la o firmă de catering ce livrează mâncare pentru refugiații din Germania dezvăluie comportamentul straniu și atitudinea superioară a imigranților.

Românul ne-a trimis pe mail câteva impresii din taberele de refugiați, iar concluziile nu sunt deloc îmbucurătoare.

Flavius Hent spune că lucrează zi de zi cu refugiații și că este mirat de gesturile sfidătoare pe care le afișează, crezând că totul li se cuvine și că toată lumea ar trebui să-i trateze regește, în timp ce ei nici “mulțumesc” nu spun pentru hrana pe care o primesc zilnic.

Mai mult, imigranții au și câteva facilități, susține românul. Ei primesc un ajutor lunar de până la 400 de euro de la statul german, precum și posibilitatea de a învăța gratuit limba germană, chestiune de care foarte mulți refugiați par total dezinteresați.

Un alt aspect interesant semnalat de românul care ia zi de zi contact cu imigranții este acela că printre refugiații autohtoni, proveniți din Orient, cei care se presupune că și-au părăsit locurrile natale din cauza războaielor care le puneau viața în pericol, s-au strecurat și alte naționalități precum albanezi sau bosniaci care nu ar avea ce să caute printre musulmani.

Iată ce ne-a scris, pe mail, românul Flavius Hent:

“Am și eu o părere, din moment ce lucrez zilnic cu ei și am contact cu ei. Ce voi spune acum este adevărul. Lucrez ca șofer la o firmă de catering, Noi le livrăm mâncare și pachete zilnic refugiaților. Printre ei se regăsesc sirieni, afgani, albanezi și bosniaci. Ultimii doi nici nu știu ce caută printre imigranți. La ora 12.00 se dă de mâncare. La ora aia, mulți dintre ei abia s-au trezit. Pe lânga asta, fumează, fac scandal și când e vorba de ajutat, se strâmbă. De asemenea, mulți vin să ceară porții duble de mâncare, negândindu-se că trebuie să ajungă la toată lumea, iar dacă îi refuzi se uită foarte urât la tine. Toți au smartphone-uri și internet. Totodată, primesc lunar o sumă frumușica de bani, între 250 și 400 de euro de persoană de la statul german. Primesc cursuri zilnice de limba germană, dar nu vor să învețe. Într-adevar, printre ei sunt și oameni care au bunul simț, dar prea puțini. Acesta este adevărul despre acești oameni”, scrie românul care muncește ca șofer la o firmă de catering ce livrează mâncare refugiaților din Germania.

25 COMENTARII

 1. Stimate NasuTv, daca doriti sa nu va stricati imaginea de ziaristi seriosi si onesti, va sugerez ca inainte de a promova orice fel de text, faceti un minim efort de bun simt si identificati, urmariti un pic informatia ce doriti sa o sustineti!! Altfel nu se cheama decat intoxicatie…. Aceasta persoana, Flavius, daca acesta este numele real si chiar este o persoana reala, desi spune va locuieste in Viena (desi nu a publicat nici o foto cu el in Viena) lucreaza !! zilnic !! pentru emigrantii din Germania !?!?! care se afla la cel putin 500 km departare !? De asemenea nu a putut pune la dispozitie o minima informatie despre locul unde duce mancarea (catteringul). Ca locuitor in Viena de cca 4 ani, cam stiu unde sunt / se aduna / daca se aduna refugiatii!! Am fost, am vazut… si nici unul nu poarte placute de gat pe care sa scrie provenienta lor, oare de unde reuseste acest tanar Flaviu sa identifice un bosniac de un albanez sau afgan, !?! ne mai vb de faptul ca majoritatea fiind tot musulmani, au obiceiuri sociale (de mancare si de a se aduna) si vestimentare foarte similare…!?!? cam multe intrebari (si sunt doar o parte) pentru un text atat de mic si fara nici un argument veridic sau cercetabil macar… Militez pentru o presa corecta si fara intoxiari!!

 2. albanezii si bosniacii sunt tot musulmani, s-au alaturat intr-o cauza comuna.

 3. Ai vrea sa ai bani ca sa mergi la munte,sau la mare cu prietena/prietenul? Ai vrea sa iti cinstesti gasca cu o bere? Ai vrea sa ii cumperi sotiei/sotului un cadou de aniversare mai scump,ca doar e scumpa/scump pentru tine,nu? Ai vrea sa le cumperi nepotilor cate o tableta? Dar din pacate nu ai destui bani. Dar noi te putem ajuta . In prezent este un proiect in derulare prin care poti castiga bani indeajuns sa iti satisfaci dorintele. Prin acest proiect vom ajuta oamenii care isi doresc un adaos la salariu,sau chiar o sursa de venit. Pentru a participa in acest proiect nu e necesara experienta. Dumneavoastra trebuie doar sa stiti cum sa lucrati pe calculatorul de acasa si sa fiti serios. Veti fi instruit gratuit de catre echipa noastra. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, trimiteti un e-mail cu titlul “INFO” la adresa: cotoc_george@yahoo.com

 4. Eu cred ca scriem aici ca fraerii nu ne citeste sau aude nimeni, vorbim in vint :))))

 5. Pe islamisti ai inteleg sint fanatici indoctrinati de religia islamica si nu stiu alceva decit sa distruga pe infideli si sa-i curete de pe fata pamintului in numele lui alah. Dar care este problema cu conducatorii de state Europene, ce anume ai orbeste asa de mult incit renunta sa apere Europa de o epidemia destructiva a invaziei musulmane, astia au venit lopeti si ne sapa groapa sa intram de vii in ea.

  • Ii intelege pe musulmani, caci in Romania limba Romana si carnea de porc sunt chestii grele, dar pe ai nostri nu-i inteleg…mai treaca-mearga, dar sa fi roman si sa NU stii gramatica Limbii Romane demonstreaza ca NU esti roman (
   DjPogo Pogo)….

   • atunci mai mult de jumatate din locuitorii romaniei nu sunt romani…mai ganditi-va.

   • poate nu suntem totii romanii.poate nu am facut scoala in limba ROMANA.
    la chestia asta nu tea-i gandit domnule diriginte?
    de ce e important cum scriu?
    ar trebuii sa fie important ce scriu!

   • Mai usor cu pianul pe scari, “tov. diriginte”, cum va zice cineva mai jos, ca nici dvs. nu stati prea bine cu gramatica. “sa fi roman”…corect este “sa fii” (cu doi de “i”), conjunctivul prezent!

   • …daca asta ar fi necazul, o biata liniuta in plus sau minus….. necazul mare este ca stam efectiv si ne uitam, in loc sa sarim pe ei ….. politicieni nemernici care efectiv ne-au vindut ….au distrus totul…Ceausescu inainte sa fie impuscat a zis bine…Sunte-ti terminati !!….

 6. E SI NORMAL SA SE COMPORTE ASA SPERIATI.

  EI, ADICA ACESTI REFUGIATI SI NU IMIGRANTI, SE UITA URIT DEOARECE STIU CE AU PATIMIT CU BOMBARDAMENTELE LA NETRU PATRAT, FACUTE SI DE EUROPENI CA SPRE EXEMPLU FRANTA.

  SINT CA NISTE CIINI SPERIATI DE BOMBE..

  SINT SIGUR CA, IN CITEVA SAPTAMINI SE VOR INTEGRA IN VIATA SI CULTURA GERMANA .

  • Daca esti musulman nu te integrezi in alta religie sau societate, koranul spune sa-i distrugi pe “ifideli” deci ca sa se itegreze cum spui tu ar trebuii sa treaca de la islam la crestinism. astia au o religie foarte indoctrinata si puternica, nu vor renunta niciodata la religia lor pentru ca religia ai duce in paradis asa cred ei. Nu vezi ce usor se arunca in aer omorind oameni nevinovati care niciodata nu le-a facut nici un rau numai de dragul de a fi martiri pentru alah

  • Ne asiguri tu !!!!! Dar cine esti tu sa ne asiguri de ceva imposibil de conceput pt. imigranti. Sunt obraznici , vor sa-si impuna legea lor , fiecare sa respecte legea “sharia” , ei sa nu respecte legile tarilor care i-au adoptat. Jenant si imposibil de acceptat de catre majoritarii oricarei tari. Cand te duci cu caciula-n mana , trebuie sa accepti ce POATE sa-ti ofere tara respectiva, nu sa bati cu pumnul in masa , sa ceri ce vrei tu. NU-TI PLACE, PLEACA de unde ai venit!!!!!

  • Dacă ei știu că Europa le-a făcut rău, atunci de ce mor să vină în Europa și mai exact în țările care sunt aliate împotriva lor,Germania, Franța??? Nu vin cumva dă se răzbune, dar luând fața de prihănit, iar când spiritele se mai liniștesc și când lumea se așteaptă mai puțin vor lovi fără milă țările care acum îi găzduiesc. Ăsta e cumplitul adevăr pe care mulți îl bănuiesc, dar nu ia nimeni nici o măsură și nu înțeleg de ce.

  • Vorbesti de florile marului,domnu’Decebal! Am mai raspuns o data la un comment scris de dumneata si ti-am spus clar ca doar o parte sunt adevarati refugiati,restul-imigranti economici care profita de situatia creata.Cat despre integrare, e de ajuns sa analizezi putin situatia musulmanilor veniti mai de mult in Europa,unii fiind deja la a treia generatie.S-au integrat ei in civilizatia europeana?Nici neam! Din contra,multi dintre tinerii musulmani nascuti europeni sunt radicalizati,ingrosand randurile ISIS.Asa ca nu ma lua cu integrarea asta rapida, ca ma amuzi!

  • decebal, sper ca faci misto, altfel esti complet imbecil

  • asteapta poate in citiva ani ne integraza pe noi in cultura si religia lor. mai uitativa in istorie sau ce ar fi sa imigram noi sa vezi cum ne-ar primi…. etc…. dar in Europa vorbim de drepturile omului ….

Comments are closed.