Unii darima, altii construiesc! Vom vedea cum va ramine in istorie ziua de 19 ianuarie 2012! Dragi prieteni va astept, incepind cu ora 13.00, sa luam prinzul pe blog! De rezervari m-am ocupat eu, meniul e fara prea mult colesterol iar tzinuta e obligatoriu sa fie cea originala!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

374 COMENTARII

 1. COMANDANT DE NAVA, mai esti pe aici?, vezi ca toti sunt pe cealalta postare, prima. daca vrei conversatie mergi dincolo………..si eu de zapa am incurcat postarile

  SCUZE ADMIN ,acum m-am dumirit ca eram ratacita pe aici cu un comandant de nava……

 2. dragii mei FLUTURI,
  va cer scuze din nou, am scris de dimi in postare pdl in loc de pnl………eram adormita si grabita sa plec la munca………….si emotionata , ne-a invitat Radu la prinz………….

 3. PROPUNERE

  Ar fi interesant sa ne strangem cateva sute de oameni cu pancarte pe care sa scrie un singur lucru
  “VREM PARLAMENT UNICAMERAL SI UN NUMAR DE 300 DE PARLAMENTARI” sa vedem daca Antena 3 si Realitatea Tv ar mai transmite asa ceva live ore in sir !

  Acum la Arcul de Triumf se lanseaza numai minciuni , incitari si diversiuni !

 4. ADMIN,ai sters tu cumva din postari? mie imi afiseaja numai pina la ora 13 25′. am dat la refresh-uri de m-am ametit,vreau sa vad ce mai spun fluturii.si-au bagat iar coada aia?”prietenii nostrii”
  multumesc si tie pt ca ai postat documentele.

 5. Tara asta are 18 000 000 milioane de cetateni cu drept de vot , iar acest USL nevolnic incearca prin diversiune folosindu-se de cateva televiziuni de stiri sa propage ideea de revolta generala de apocalipsa , acest usl incearca prin incitare la violenta la revolta pe fata sa darame guvernul acestei tari folosindu-se de cateva mii de oameni substituind acest popor cu cateva mii de profile facebook . Chiar daca la scara nationala ar iesi pe strazi 50 000 de oameni tot ar fi o cifra infima daca ne raportam la electoratul Romaniei care se ridica la 18 000 000 de electori conform BEC.

 6. Buna ziua , ma alatur celor care iubesc adevarul , ma alatur acelora care au respect pentru jurnalistii corecti din aceasta tara care nu si-au plecat grumazul in fata banilor mogulilor . Jurnalistii corecti din aceasta tara au mai mult decat banii mogulilor au respectul nostru , respectul acestei tari ingenunchiate de comunism si de mostenitorii acestora grupati acum in USL . Ce se intampla acum in aceasdta tara este o mare diversiune , o manipulare grosolana pusa la cale dupa meodelul mineriadelor , o adunatura de oameni manipulati si folositi ca unelte pentru ca profitorii acestei tari , drojdia politicii romanesti vrea din nou sa ne ingenuncheze sa reinstaureze coruptia .

 7. pt.bibliotecar….
  usl-ul citeste asta.?..:

  Să vedem acum când anume activitatea unui partid politic devine incompatibilă cu scopul unui partid politic.

  La litera a) se enumeră următoarele motive:

  * Atunci când activitatea politică a partidului intră în contradicţie cu următoarea prevedere constituţională, “Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.”

  • @ gp

   Stimate domn,
   Eu nu ştiu ce anume citeşte USL, dar vă rog să mă credeţi că aceste lucruri le spun peste tot, nu aleg anumite bloguri pentru un tip de mesaj şi altele pentru alt tip de mesaj, nu reproşez numai cuiva ocrotind pe ceilalţi. Să nu aveţi impresia că mă “iubeşte” cineva din politica românească pentru că-i critic, este însă adevărat că sunt câţiva politicieni care au început să-mi respecte spusele.

   Nu-mi schimb principiile după cum bate vântul, cel mult le mai schimb atunci când am câte o revelaţie asupra filosofie socio-politice. În ultimii 10 ani nu am făcut altceva decât să studiez elementele democraţiei.

   În România democraţia nu funcţionează din vina tuturor liderilor politici de 22 de ani încoace, nu este vorba numai de cei aflaţi astăzi la “butoanele” statului, este vorba de sistem în sine, aşa cum a fost greşit împământenit. Încă de la început statul a funcţionat anormal şi aberant în sistemul Putere/Opoziţie, încă de la început votul s-a acordat pe partide şi oameni, nu pe iniţiative politice, încă de la început “Lideri” au furat voinţa politică a membrilor de partid şi a cetăţenilor.

   Eu nu învinovăţesc în acest moment de criză socială pe cineva, asta pentru că ar fi o pierdere de timp, eu spun cetăţenilor care ar fi normalitatea pentru a o putea impune în faţa partidelor politice, aşa cum o văd eu şi, cred eu, vocea mea este distinctă în România. Dacă oamenii vor continua să creadă în minciunile (vinovate şi nevinovate… pentru că nu sunt mulţi cei care înţeleg astăzi democraţia aşa cum este ea în Constituţie) şi jumătăţile de adevăr spuse de partidele politice şi mass-media, putem să votăm şi să schimbăm persoane la infinit, democraţie nu va fi nici un pic, tot stat oligarhic vom obţine oricine ar fi preşedinte, premier, parlamentar.

   Sper că mi-aţi lăsat acolo un mesaj în care să vă exprimaţi părerea. Sunt deschis la orice sugestii, doar democraţia este un punct de vedere public.

Comments are closed.