Clipe de emotie, sensibilitate, glorie ori speranta daruite de emisiunile “Nasul” in povestile spectaculoase sau aventurile incredibile ale marilor personalitati se regasesc toate, in sectiunea “Nasul Clasic”.

Adevarata performanta sau momentele artistice ale celor mai buni actori, cantareti ori sportivi raman marturii ale elitelor acestui neam. Vi le prezentam in aceasta sectiune.

12 COMENTARII

 1. unde pot sa gasesc si eu emisiunile cand Florin Calinescu era invitat la Nasul si se vorbea despre fotbal sau despre Scandalul diplomelor false ,pls

 2. Acetea sint marturii ,care pot intregii ”Nasul” Colectia Clasica . 🙂

  Masa are deja o mare valoare!!!!!

 3. bunaziua domnule radu imi face deosebita placere sa va scriu deabia astept sa va revad pe tv pe postul tv al dumneavoastra sa va urmaresc as dori ca sigla nasul tv sa fie cea clasica de pana acum ar fi frumos

 4. imi place aceasta sectiune foarte mult si as dori ca sigla nasul tv sa fie aceasta sigla nasul clasic va doresc domnule radu sa aveti o televiziune frumoasa si care sa tina foarte mult pe piata media a posturilor tv

 5. E bine si cu emisiuni cu mari artisti si mari personalitati.
  Dar de ce din arhiva nasul tocmai astea sunt de aur?
  Pentru mine de colectie sunt emisiunile care aveau un subiect arzator pentru ca aduceau lumina asupra faptelor anumitor politicieni si companii.
  Afisarea asta acum cu emisiunile despre artisti nu prea mai arata ca nasul mai este sau mai vrea sa fie ceea ce a fost.
  Hai sa facem emisiuni culinare mai bine.
  Sa discutam despre ce legume sunt bune pentru pus la muraturi.
  Avem nevoie de emisiuni care ne aduc informatie utila pentru noi telespectatorii, traitori in Romania.

 6. Ma bucur ca a aparut aceasta sectiune: Nasul clasic. Pana acum revedeam unele emisiuni Nasul inregistrate cu DVD-ul meu. Felicitari, Nasule!

 7. Este zona din platforma pe care mi-o doream cel mai mult , visam chiar la ea , gandind la multele diamante de emisiuni realizate dea lungul anilor cu diverse personalitati , unele dintre acestea , de prim rang in lumea artistica si culturala disparand intre timp ! Ma gandeam ca o subsectiune a „NASU CLASIC” ar putea fi „NASU GOLD” !

 8. Aeasta sectiune este sectiunea „romantica” cand noi telespectatoarele ne-am „indragostit ” de Nasul Radu Moraru.Sigur va fi vizitat de multe fane a Nasului. Sa fiti iubiti!!!!

  • Nu mai stiu cand m-am ”indragostit” de ”Nasul” de la politica sau de la aceasta latura ,cert este ca toate la un loc au mers de minune 🙂

 9. Imi place aceasta sectiune, sunt sigura ca voi gasi lucruri interesante aici.

  Numai bine va doresc

Comentariile sunt închise.