Presedintele PDL, Vasile Blaga a afirmat, marti, ca nu e nevoie ca Victor Ponta sa-i spuna cum s-au terminat discutiile cu FMI pentru ca se va intalni cu reprezentantii acestora si va afla de la ei.

Blaga a precizat faptul ca nu va raspunde invitatiei lui Ponta pentru a vedea bugetul pe 2013.

„Nu, nici pe departe. Invitatia, daca asa poate fi numita ceea ce am vazut eu in presa, domnia sa dorea sa explice – eu asta am vazut; daca va referiti la altceva sa imi spuneti – domnia sa aprecia ca ar trebui sa vina cu ministrul pentru relatia cu Parlamentul sa ne explice concluziile discutiilor cu Fondul. Nu avem nevoie”.

Presedintele PDL a mai spus ca in 28 ianuarie , reprezentantii FMI, CE si BM se vor afla la sediul din Modrogan si ii va astepta alaturi de Salagean si Videanu.

„Ii vom astepta impreuna cu domnul Salagean, cu domnul Videanu si vom avea discutiile, vom sti de la sursa cum stau lucrurile. Iar mai departe avem reprezentanti in toate comisiile parlamentare. Doar domnul Ponta sa mearga cu bugetul in Parlament”, a spus Blaga.

1 COMENTARIU

  1. Oricum, tovarasu’ prim minte… Noi, romanii de rand aflam cat si ce ne mai spun ceilalti, politicieni dinafata USL si presa libera.

Comentariile sunt închise.