Evenimentul zilei, prin redactorul sef Simona Ionescu, a dat o adevarata lovitura de presa dezvaluind trecutul malefic al vice Primarului Capitalei, Aurelian Badulescu, prietenul de familie al doamnei Firea.

In anul 2002, pe cind era doar un simplu „ciripitor” la Doi Si’un Sfert, Badulescu i-a inventat amicului sau o presupusa contrabanda cu pastile Ecstasy. In urma acestor acuzatii dar si prin jongleriile pe care Serviciul Secret al MAI le facea pe „culoarele Justitiei”, amicul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare !!!

Bietul om a stat arestat 2 ani, efectiv degeaba, pina cind Inalta Curte a dovedit ca totul a fost o facatura ordinara, omul fiind eliberat si recompensat cu 1 miliard de lei vechi !

Ba mai mult, s-a dovedit ca Badulescu ii era dator amicului cu 14.000 de dolari, bani pe care ii luase cu imprumut si nu i-a mai restituit. Si amicul nu era singura victima, Badulescu mai avind la activ inca o facatura aproape identica, fata de un sirb din Timisoara.
Oare cite astfel de „servite” o avea la bord acest nemernic, incit a fost ajutat sa ajunga, in 15 ani, din biet „sifon” pina la ditamai „gradul” de vice Primar al Capitalei ?!

Doamna Primar Firea, daca acest individ nu demisioneaza astazi va somez public sa ii cereti demisia ! Este inacceptabil sa fim condusi de astfel de scursuri ! Este inacceptabil ca sutele de milioane de euro ale Primariei sa fie gestionate de asemenea indivizi !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – candidat la Presedintia Romaniei