Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis,

Avind in vedere ca, deocamdata, sintem doar noi doi in cursa pentru Presedintia Romanilor de Pretutindeni, va cer sa va luati in serios rolul de Presedinte si sa actionati de urgenta fata de violenta cu care se doreste, in mod precipitat, introducerea cu orice pret si fara o dezbatere nationala a „Educatiei Sexuale” in scolile din Romania.

Ati lansat de curind programul „Romania Educata”, un proiect insuficient argumentat si explicat dar promovat zilnic, prin personalitati publice, pe Radio Romania Actualitati, un post care are o audienta de peste 6 milioane de ascultatori.

Banuiesc ca Presedintia Romaniei nu plateste bani pentru pomovare. Inseamna, deci, ca promovarea proiectului d-voastra, „Romania Educata”, se face pe banii tuturor Romanilor. 

In aceasta situatie sinteti obligat sa ne spuneti ce tip de „educatie sexuala” pomovati prin „Romania Educata” ! Mai ales ca v-ati asumat in calitate de Presedinte al tuturor Romanilor !

Daca la Referendumul pentru Familie nu ati scos nicio vorba, cu toate ca eu cred ca un Presedinte al Romaniei este obligat sa promoveze actiunile civice, mai ales cind era vorba de initiativa a 3 milioane de Romani, in ceea ce priveste „Romania Educata” ati consumat foarte multa energie, conferinte publice si resurse financiare…

Asadar, Domnule Candidat Klaus Werner Iohanis, singurul D-voastra contracandidat la Presedintia Tuturor Romanilor, Radu Moraru, va intreb :

Ce fel de „educatie sexuala” promovati Domnule Iohannis ? Cit de explicita ? Incepind de la gradinita sau din clasa intii ? Sau din clasa a V-a ? „Romania educata” presupune promovarea raporturilor sexuale indiferent de genul celor doi parteneri ?!

Va adresez aceste intrebari legitime si fiindca am vazut ce aberatii s-au intimplat in lume sub aceasta asa zisa „educatie sexuala” ! SUA, Canada, Franta, etc.

Va fi aceasta „educatie sexuala” agresiva obligatorie pentru elevi ?! Fiindca daca asa va fi si asta promovati Domnule Presedinte Iohannis, atunci sa stiti ca nu e bine !

E posibil sa raminem singurii doi Candidati la Presedintia Romanilor de Pretutindeni. Mai sint doar 9 luni si noi doi nu avem contra candidati. Ceilalti politicieni sint atit de fricosi si au atitea bube si dosare incit nu se inghesuie.

De aceea va rog, in virtutea unei Campanii electorale civilizata, sa nu desconsiderati aceasta Scrisoare publica si sa luati atitudine. Cred ca merit acest respect, avind in vedere cariera mea publica in slujba Romanilor si a Romaniei. Cu tot cu greselile mele. 

Iar daca eu nu merit acest respect din partea D-voastra, atunci va rog sa acordati RESPECT Romanilor. Vrem sa stim ce ne asteapta, in materie de „educatie sexuala”, din partea Programului D-voastra „Romania educata”, un Program sponsorizat de poporul Roman !

Va multumesc !

Radu Moraru – candidat la Presedintia Romanilor de Pretutindeni