ponta-nastasePremierul Victor Ponta a declarat, marti inainte de aflarea verdictului pentru Adrian Nastase, ca asteapta cu „inima stransa” sa vada daca fostul presedinte al PSD va fi eliberat din penitenciarul Jilava.

„Imi doresc ca astazi decizia sa fie favorabila, este cel mai bun lucru pentru familie si toti cei care suntem apropiati, sa fie acasa, sa fie alatuir de familie, apoi sigur ca vorbim si despre politica. Astept cu inima stransa verdictul”, a precizat Ponta.

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a fost adus, marti, la Judecatoria Sectorului 4, unde magistratii vor decide daca admit cererea de eliberare conditionata formulata de avocatii social-democratului. Nastase a executat sapte luni si jumatate din pedeapsa de doi pe care a primit-o in dosarul „Trofeul calitatii”. Pledoariile pentru eliberarea conditionata a lui Nastase s-au incheiat, urmand ca, in cursul zilei de marti, judecatorii sa decida daca admit sau nu cererea.

8 COMENTARII

 1. …omule fara prea multa minte ,lasati-l in plata domnului pe nastase care trebuia condamnat 20 de ani la cat a furat statul si se vede cu ochiul liber la ce avere are ….ocupati-va ,guvern de doi bani de buget ,de situatia tarii ,toate au sarit in aer ,factura de lumina ,gaze si preturile la prodese ….v-a luat dumnezeu mintile nu ne mai aburiti cu nastase …ma doare-n cot de el ,fiindca nici pe el nu l-a durut de mine si a adus tara in situatia asta …nemernicul ,nu-l mai plangeti atat !

 2. sa intelegem ca daca nu exista Internet nu scapa asa repede?
  tiiiiii, ce inseamna si “tecnica” asta domn’le

  Internet macht frei!

 3. Cred ca afirmatia ,,cu inima stransa” poate avea mai multe conotatii
  ,,vai de elevul care nu si-a depasit profesorul” se spune…
  il simte oare ,,in ceafa” pe nastase? vom vedea !

Comments are closed.