Primul ministru Victor Ponta vrea o decizie privind validarea sau invalidarea referendumului din partea Curtii Constitutionale, pentru a se depasi perioada de instabilitate politica care are efecte in plan economic. Declaratia a fost facuta intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

„Pentru binele tarii, Curtea Constitutionala trebuie sa ajunga la un verdict”, a declarat Victor Ponta intr-un interviu acordat Wall Street Journal. „Acesta este cel mai prost moment pentru o criza politica, din punctul de vedere al situatiei economice si financiare din Europa. (…) Daca se incheie criza politica, leul se va consolida, la fel si situatia macroeconomica” a Romaniei. „Perioada de instabilitate a durat prea mult”, a spus Ponta.

Premierul a mai sustinut ca democratia din Romania nu este in pericol si a promis ca va respecta orice decizie a Curtii Constitutionale privind referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. „Fie ca imi va placea sau nu aceasta decizie, nu exista alta cale decat sa respect verdictul si sa il aplic”, a conchis Ponta.

16 COMENTARII

 1. Si cine a creat aceasta perioada de instabilitate? Baiatul asta este absolut aberant. Cum de ne-am ales cu un asa gogoman ca prim ministru. Parca nimeni n-a fost asa de prost, dar si de periculos ca el. In ce-l priveste pe interimar, sunt semne clare de comportament car ma fac sa cred ca si-a aranjat pilele. Oare de ce vor oamenii astia in varf??? Ce treaba au ei cu noi, si cum de s-au lasat atatia pacaliti de ei, votand la ref. Nu exista raspunsuri la aceste intrebari. Exista insa o mare teama ca ura si raul pot castiga in aceasta tarisoara. Pe asta s-au bazat puteri necunoscute noua inca in a-si alege cu succes pana acum pe cei doi concubini si clica lor.

 2. Sa ma ierte Dumnezeu dar eu nu cred o vorbulita a acestui mare mincinos si plagiator al Romaniei , a demonstrat de atatea ori ca una zice si alta face si ma mir de romanii care au votat de mai multe ori la referendum oare ei nu isi dau seama ca au tradat tara ca ne-au mintit pe noi cei care am votat o data sau nu am votat si de aceea trebiue sa plateasca , atat in fata legii, cat si in fata lui Dumnezeu , pentru ca istoria nu iarta asa ceva cat de tarziu va trebui sa plateasca toti tradatorii, indiferent ce varsta au , ca sunt de la tara sau de la oras avem atatia oameni intelepti si la tara si faptul ca nu sunt informati nu este o scuza cu certitudine toti care au votat multiplu sunt niste „intinde mana ” la mila cuiva asa ceva nu se iarta nici Divinitatea nu iarta , IUDA A PLATIT PENTRU TRADAREA LUI , sa plateasca si cei din cauza carora tara noastra arata ca o scena de circ.

 3. Bine Ponta ca dupa 100 de zile de guvernare in care nu ati facut nimic,te-ai gandit sa declari in sfarsit la un ziar de renume”Wall Street” ceva care in sfarsit a inceput si pe tine sa te ingrijoreze….si sper ca sa fie adevarata ingrijorarea 😉

 4. Nimic altceva – din partea lui ponta – decat dublu limbaj! Nu face decat ceea ce stie prea bine: sa minta!!!

 5. Cine te mai crede plagiatorule?Cum iti casti gura ,cum minti!Ai zis ca iti dai demisia daca se dovedeste ca ai plagiat?Ce mai vrei?Cat a gresit Presedintele Basescu ca te-a numit prim ministru!Acum trage ponoasele!Cat a pierdut tara cu mascarada voastra condusa de tartorul „felix” si mosul ilici!

 6. „Mai baiete,trimite ce ti-a cerut CCR,asa se va scurta aceasta perioada.”

 7. Doamne, cum il mai suporta pamantul?.Mai baiete,trimite ce ti-a cerut CCR,asa se va scurta aceasta perioada.Cred tot mai mult ca ei se bazeaza pe prostia majoritatii populatiei ,(asta vad in fiecare minut la Tv),au manipulat foarte multi,chiar si oameni cu scoala au cazut in capcana intinsa de usl .Asazisule prim-ministru,trimite dracului cele cerute de CCR ,oricum tot pierzator si ratat ramai, nu mai ai nici o sansa,asa sa dea Dumnezeu!

  • „…chiar si oameni cu scoala au cazut in capcana intinsa de usl”
   Daca ati sti cati au scoala multa ! Daca ati sti cati profesori universitari ii „canta prohodul” lu’ Base !!!

 8. Din cite a spus Ponta pina azi un singur lucru cred: ca revenirea leului fata de euro din ultimile zile nu i se datoreaza. In rest sunt doar niste vorbe goale.

 9. Fetele lui Ianus.Declaratia asta cosmetizata,frumos mirositoare este pentru EI,nu pentru gorjeni,olteni,mehedinteni sau vrinceni!

  Doar daca si EI nu se vor fi prins,intre timp,de dedublarea premierului.

 10. D-ne, Tata ceresc sa ne ierte dar, am ajuns ca Toma , nu credem ce spune dl Ponta pana nu vedem !
  Ne-a mintit ordinar de mult !

  • nici eu.
   Stii cum interpretez eu asta ? prin ce-a spus antenescu, tot in seara asta ! El a zis ca accepta sa se supuna deciziei CCR , accentuand ca e vorba de votul a 6 (sase) judecatori. Cred deci ca ei sunt sigur ca nu vor fi 8-3 ci 5-4 si in cazul asta se vor juca din nou cu speculatiile legate de asta.
   Desi … eu personal nu vad in litersa si-n spiritul legii niciun motiv de validare, dar niciunul, incepand cu cvorumul. Dar cine stie ce chichite mai scot din maneca. Fereasca Dumnezeu !

Comments are closed.