Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, ca raportul Comisiei Europene privind MCV contine unele erori materiale, din cauza ca nu a fost discutat cu autoritatile romane. Ponta a punctat ca „Mecanismul era si de Cooperare, nu doar de Verificare”. Una dintre erorile pe care Prim-ministrul le-a sesizat se refera la cei patru ministri din Guvernul Ponta I (Ovidiu Silaghi, Liviu Pop, Eduard Hellvig si Ecaterina Andronescu) care aveau probleme de integritate si despre care Comisia a mentionat in raport ca „nu s-a intamplat nimic”.

„E si dezavantajul faptului ca raportul nu a mai fost discutat si cu noi, pentru ca sunt cateva erori materiale: inteleg ca nu s-a intamplat nimic cu cei patru ministri care aveau sesizare de la ANI. S-a intamplat! Nu mai sunt in Guvern si imi pare rau ca nu sunt. Si domnul Silaghi si domnul Helvig si domnul Pop si doamna Andronescu. Tocmai ca i-am sacrificat pentru ca aveau o sesizare de la ANI, de care n-ati mai auzit nimic si probabil ca nici nu veti mai auzi nimic in viitor”, a explicat Ponta.

O alta eroare asupra careia Premierul a atras atentia este ca in raport se mentioneaza ca in actualul Cabinet exista trei ministri care au probleme cu legea. Victor Ponta sustine ca, in afara de Relu Fenechiu, nu cunoaste alt caz.

„Am mai citit ca sunt trei ministri cercetati pentru coruptie. N-am reusit sa-i identific. Domnul Fenechiu e trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu, dar pe ceilalti doi nu i-am gasit oricat i-am cautat. Care sunteti, va rog sa spuneti, sa o recunoasteti singuri. Probabil ca e o eroare”, a mai precizat Premierul Ponta.

3 COMENTARII

  1. asta-i idiot rau …chiar ne crede prosti pe toti in tara asta ?…..doar stim cati drak i-a votat ?…..cu o majorotate covarsitoare ha ha ha….hai sa fim seriosi plagiatorule!….nu te face ca nu sti penalii?

  2. Zeflemist si ipocrit. Acum cauta doi ministri cu probleme penale. Face pe niznai ca mortul in påpusoi. El nu a auzit de Dobre si Borbely?.
    Oare cand s-or dumiri romanii ca individul e un mincinos de categorie grea???

  3. Mici „erori materiale” pot sa se fi strecurat in raport, desi nu cred. Dar la minciuni sfruntate , tot USL-ul e campion in frunte cu marele plagiator.

Comentariile sunt închise.