Vineri, 2 August, la 7 luni după Anunțul RADU MORARU PREȘEDINTE, Mihai Pâlșu lansează cartea „Politicienii și-au găsit Nașul”

0
698

Vinzari online pe www.nasul.tv !

Incepind de Vineri 2 August !

Sa fiti iubiti!

Iata Prezentarea :

Mihai Pâlșu prezintă: Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”

Cotidianul online SECUNDA vine cu o nouă “aripă” în spațiul mass-media românesc: Editura SECUNDA

Editura SECUNDA vă oferă un PRIM volum, o altfel de carte-interviu, cu titlul „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”.

Plecând de la ideea că “Oamenii aud ce văd!”, autorul ei, Mihai Pâlșu, ne propune un alt mod de a înțelege un om care candidează la funcția de președinte al României. Cu bune și cu rele! Nimic nu este ascuns sub preș, totul este scos la vedere.

Cartea, cu titlul și supratitlu „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”, are 416 pagini și, evident, 4 coperți cu… clape!

În peste 300 de pagini, Mihai Pâlșu, folosindu-se de tehnica interviului liber, fără întrebări servite, ne arată cine este Radu Moraru și de ce merită votat în 10 noiembrie 2019.

În alte 70 de pagini, Pâlșu ne oferă 27 de POVEȘTI cu tâlc, prin intermediul unui personaj la modă printre inițiați: OMUL NOSTRU.

De asemenea, în alte 27 de pagini, Mihai Pâlșu ne pune pe gânduri cu 27 de DIALOGURI  satirice – probleme “la zi” în societatea românească.

Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” conține foarte multe FOTOGRAFII din colecția personală a lui Moraru, iar Pâlșu mai pune la bătaie 27 de DESENE în peniță.

După cum observați, Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” nu este o înșiruire de vorbe goale, ci o carte-eveniment, o CARTE ce merită citită și… văzută!

Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” poate fi achiziționată online, de pe site-ul www.nasul.tv.

Citiți mai mult pe http://www.secundatv.ro/magazin-it/mihai-palsu-prezinta-cartea-radu-moraru-presedinte-politicienii-si-au-gasit-nasul-143324.html/