Alături de Mariana Anghel și Dorel Vișan, alți doi mari artiști ai scenei românești vor fi prezenți la Festivalul Adevărul despre Daci și Istoria srăveche a plaiurilor românești care se va desfășura la Muzeul Național al Țăranului Român. Este vorba de actorii Maria Ploae și Ion Haiduc.

Cu actrița Maria Ploae vă veți putea întâlni vineri, 10 octombrie, după ora 18:30, în deschiderea festivalului unde, alături de Mariana Anghel Jinaru și Marcel Anghel, ne va prezenta un moment artistic realizat în susținerea proiectului DECENEU ȘI DACII al sculptorului Ivan Jinaru.

 

Cu actorul Ion Haiduc vă veți putea întâlni duminică, 12 octombrie, de la ora 14:15 când, împreună cu scriitorul Vasile Lupașc și regizorul Andrei Chiriac, va prezenta docudrama despre viața lui Vlad Țepeș – Povești despre Vlad Voievod Drăculea.
Tot duminică, de la ora 14:00, vă reamintesc că îl vom avea pe scenă și pe actorul Dorel Vișan cu un moment artistic, dar și cu o prezentare a proiectului DECENEU ȘI DACII  al sculptorului Ivan Jinaru.

 

 

Nu în ultimul rând, duminică seara de la ora 19:00, sunteți invitații muzicianului Mihai Toma care a pregătit un microrecital cu numele DACICA – între arhaic și modern.

 

Vă așteptăm cu drag! INTRAREA LIBERĂ!

Daniel Roxin

Vezi aici programul festivalului: http://danielroxin.blogspot.ro/2014/10/programul-festivalului-adevarul-despre.html

Comments are closed.