Nu sunt un fan al Domnului Presedinte Traian Basescu asa cum nu sunt fanul nici al fostilor presedinti Emil Constantinescu si niciodata Ion Iliescu. In situatia de fata ma vad nevoit sa iau apararea domnului Traian Basescu care efectiv nu avea ce face in situatia complicata a economiei europene si a crizei mondiale. Dacat sa fim in afara Uniunii Europene mai bine sa putem participa, cum putem, la dezvoltarea acesteia si la eforturile facute de Germania si Franta. In ceea ce priveste comportamentul stimabilului “mare ziarist” Sorin Rosca Stanescu acesta sa nu vorbeasca de tradare deoarece acesta nu a facut nimic pentru aflarea vinovatilor pentru cei 1000 de oameni morti in Decembrie 1989. Ipocrizia acestuia este de neinchipuit si v-o spune un tata a carui copil a fost ranit pe 23 Decembrie 1989 la TVR, ramas handicapat fizic si psihic. Mie nu poate sa-mi de-a lectii de moralitate un om ca SRS care s-a imbogatit peste masura si nu cred ca din ceea ce a scris domnia sa, ca din scris nimeni nu s-a imbogatit, nici macar un destul de important ziarist, ca Ion Cristoiu. Domnul SRS apara si depune eforturi sustinute pentru ajungerea Opozitiei, aceasta struto-camila, sperand ca in felul acesta va primi si el un ciolan de ros. Amintesc celor sustinatori ai asa-zisei Opozitii, sa nu se imbete cu apa rece ca daca aceasta ajunge la putere va curge lapte si miere. Vor constata, pe pielea lor, ca se va da in continuare vina pe “mostenire” si vor fura si acestia, cum au facut TOTI politicienii pana acum. Treziti-va oameni buni!. Clasa politica actuala are nevoie urgenta de schimbare si numai tinerii vor putea aduce schimbarea mult dorita. Dar, din nefericire, tineretul de astazi este divizat si indobidocit, deoarece dictonul “Divide et impera” a functionat permanent si inca este folosit de TOATA clasa politica care nu doreste sa fie inlaturata de la beneficiile pe care le-a obtinut peste 22 de ani. De aceea se fac legi cu trimitere directa si in favoarea mereu a cuiva si nu conteaza din care parte a esicherului politic este pentru ca “La vremuri noi, tot noi”. Asta este la ora actuala “Democratia romana”. Eu am 62 de ani, mai am putin si plec dincolo, dar voi, noua generatie incotro va indreptati ?. In loc sa va ciondariti unii cu alti in dispute politice contradictorii, mai bine stati si ganditi-va daca in acest fel, de rautate verbala si intoleranta, veti putea construi un viitor mai bun ca cel construit de noi, cei in varsta. Viitorul nu este decat al vostru si de voi depinde cum vi-l construiti. Uniti-va, ca numai unirea asigura puterea de-a schimba lumea !. Cu stima pentru toti, Tony Popescu.

13 COMENTARII

 1. Doamnelor si domnilor va multumesc pentru aprecieri. Deasemeni multumesc domnului Radu Moraru pentru bunavointa de-a da exemplu comentariul meu. Nu am dorit sa supar pe nimeni cu cele scrise. Cuvintele mele pornesc din suflet si reprezinta un strigat de neputinta in fata necazurilor si umilintei in care ne aflam, toti romanii, la ora actuala. Nu doresc decat binele tuturor, indiferent de afinitatile politice ale fiecaruia. In definitiv asta inseamna democratia : Fiecare sa poata fi liber sa-si spuna parerea, sa fie ascultat si inteles, fara ca altcineva sa atenteze la acest drept. In Decembrie 1989 eram toti frati iar acum dupa 20 de ani s-a ajuns la ura si de multe ori ura personala. Asta asteapta cei care ne doresc raul cu orice pret !. Nu le dati ocazia sa va domine si sa va manipuleze intr-o directie gresita !.De ce sa nu fim frati si acum, ca in Decembrie 1989 ?. That is the question !. Cu stima pentru toti, Tony Popescu

 2. Romanii trebuie sa imbratiseze ideea unitatii nationale! Romania ca natiune nu poate merge mai departe ciuntita, proiectul national al tuturor romanilor trebuie sa fie Unirea cu fratii romani de peste Prut! Putine momente in istoria noastra au fost mai prielnice ca acesta pe care il traim acum. Numai impreuna putem face fata provocarilor care ne asteapta ca natiune!

 3. Rosca Stanescu e un mare daunator al mediei romanesti. Acest turnator nu poate sa faca decat rau asa cum a facut de cand e. De aceea am eu mari, mari semne de intrebare cand vad ca il cheama Turcescu la B1TV sa ne explice el despre corectitudine si coloana vertebrala. Asemenea insi nu au ce cauta la TV, cu atat mai putin la unele televiziuni care se pretind peste mizerii de gen Antenele 1, 2 si 3.

 4. hahahahahaha, hai bai nasule ca rade lumea : „nu sunt fan al Domnului Presedinte Traian Basescu” cu majuscule dupa care pentru restul lumii nu mai e cazul, hai bre, ne lasi ? :))))))

  • Ce vrei sa spui ?FI MAI CLAR…Tu crezi ca eu am dat cuvantului sensul ,a fii fanul’ cuiva cum se poarta prin muzica? Nu .Eu am votat presdintele il sustin atat cat va fi mandatul sau si voi face scut impotriva ,dejectiilor ‘ unora fara pic de tartacuta aici pe net atata tot.Ai priceput?!.

 5. Eu sunt FAN.AL PRESDINTELUI DIN CATEVA MOTIVE; 1.Cand am inceput eu sa scriu pe saitul EVZ scriam cu pronumele real. Insa intr-o seara au inceput sa curga o avalansa de jargoane la adresa presedintelui Basescu AD-hoc ca sa contracarez am devenit FAN.Eiii…Ce macel a fost !!.APOI am jonglat cu cateva nikuri dar am optat in semn de protestfata de ‘indecenta’ sa raman la acest nik care fie vorba intre noi e ff greu .Dar sunt multumit de rezultat.Intre timp l-am adoptat si pe domnul Boc si iata-ma sustinatorul presedintelui si premierului.Sper sa mearga tara intr-o directie buna si eu sa pot spune ca am avut o intuitie buna in apararea domniilor lor pe forum.FELICITARI PENTRU ARTICOLUL DOMNIEI TALE.(SC.EV ERATE)

 6. Felicitarile noastre Tony Popescu ,buna postare sper sa o citeasca citi mai multi tineri.

 7. D-le Popescu va apreciez postarea dar oamenii au nevoie si de ceva concret in jurul caruia sa se adune. Apartin si eu categoriei celor care nu mai au prea mult de zabovit pe aici si simt nevoia sa indemn tinerii sa se trezeasca si inlocuiasca aceasta clasa politica cu oameni profesionisti si integri.

 8. ***Tony Popescu – felicitări si sper ca apelul adresat tinerilor să fie auzit. 😆

  • Si eu te felicit dle Tony Popescu!
   Sper sa se faca odata lumina si in cazul acestui SRS……dar atata timp cat CARACATITA e foarte extinsa in Romania ,chiar daca cineva incepe sa lucreze undeva……se impiedica de o „CIOATA” cu multe radacini….Deci iar am ajuns la JUSTITIE bat-o norocul sa o bata!

   • Domnule Tony ,va felicit din toata inima pentru postarea dumneavostra .

    excelenta postare si la mai multe de acest fel !!

Comentariile sunt închise.