[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30329″]

4 COMENTARII

 1. Pai tocmai asta este si ideea ca fortele politice una, doua sau cate vor fi sa se nasca natural, fara a forta nota, fara a incerca sa implementam o noua oranduire care porneste de pe baze neserioase, dupa carti scrise subtirel, plagiate ici colo.

  Toti vrem o lume mai buna dar uneori e mai bine s-o lasam sa se dezvolte natural doar ca naturalul nu inseamna sa injuram ceea ce avem in momentul de fata si nici sa venim fortat cu ceva subred, hilar si ireal.

  Oare v-ati gandit vreodata ca poate rahatul in care suntem acum este rezultatul tuturor vorbelor, gandurilor violente si a tristetilor pe care le afisam zi de zi chiar si la televizor?

  Nimic bun nu poate iesi dintr-o idee care se vrea a fi revolutionara dar incepe cu ponegrirea altor idei care se manifesta deja.

  Daca vrei o lume mai buna o perfectionezi inca din fasa si nu vrei s-o implementezi inca in faza de ciorna.

  Si oricum a implementa ceva exclude din start dezvoltarea naturala a acelui fenomen.

  Asa ca da, eu sunt pentru a astepta linistiti sa se dezvolte natural, fara implementari agresive acele forte politice despre care tot speram sa apara dar nu le dam voie pentru ca ne agitam din greu sa promovam idei care nu-si au rostul.

  Cat despre porecle si nickname-uri e de amintit ca ni s-a cerut parerea aici pe forum si cerinta a fost adresata poreclelor si nickname-urilor chiar daca eu ma manifest pe-aici sub numele meu real, dar asta tot nu schimba datele problemei.

  Daca aceste porecle si nickname-uri au fost considerate libere cand li s-a cerut sa-si spuna parerea despre treburi spinoase, atunci sa nu ne suparam daca acele pareri nu corespund asteptarilor initiale.

  Doar pe timpul PCR-ului erau toti de acord in cuget si simtiri si carcoteau pe ascuns, pe la colturi.

  Trebuie sa vedem padurea de harburi, unii chiar vorbesc serios si sincer, fie ca au porecla sau nickname pe net, fie ca ti-o spun in fata la o emisiune tv.

  Sinceritatea trebuie intuita si apreciata! Asa e frumos si sanatos. 🙂

  Si cum spunea un bun prieten de-al meu si aceste nickuri si porecle au contribuit destul de frumos la acel must carry mult ravnit de NasulTv.

 2. ascultindul aseara pe Gelu V.este exact ce am mai spus o si eu odata.:ponta asta o sa fie presedinte.cum ?pai simplu .intrebi in stinga intrebi indreapta,intrebi pe cine ti se capata in cale pe cine ar vedea ei,el ,ea,presedinte in locul lui basescu. ponta la unanim mi sa raspuns
  – simplu.ponta stie deaja ce ia rezervat viitorul si radiaza de bucurie.se vede pe fata lui.

 3. „e un haos total, Domnu’ Radu, e un haos total!” 🙂
  aproape sa nu va vedem de bentita. huge bentita, very huge!!!!

Comentariile sunt închise.