Ministerul Afacerilor Externe va asigura repatrierea corpurilor neînsufleţite ale celor doi cetăţeni români, morţi în urma evenimentelor din Algeria, a informat, duminică, secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc.

MAE a anunţat duminică decesul a încă unui cetăţean român, ca urmare a atacului terorist de la In Amenas.

‘În după-amiaza zilei de 20 ianuarie, autorităţile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetăţenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist, a încetat din viaţă. Din informaţiile obţinute de autorităţile române, rezultă că decesul a intervenit, în spital, urmare a rănilor grave suferite, înregistrate anterior. Pe măsură ce autorităţile române vor obţine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispoziţia opiniei publice, în timp util’, se arată într-un comunicat al MAE.

Sâmbătă, premierul Victor Ponta anunţase că un român şi-a pierdut viaţa în Algeria, unde mai mulţi angajaţi ai unei companii multinaţionale, proveniţi din diverse state, fuseseră luaţi ostatici de o grupare teroristă.

6 COMENTARII

  1. Trist,fara cuvinte…oameni nevinovatzi plecatzi sa isi castige o paine cinstita si se intorc acasa in 4 scanduri….Dumnezeu sa ii odihneasca in pace,si condoleantze familiilor!

Comentariile sunt închise.