Acum doua zile Ion Cristoiu a mai dat niste pasaje din Jurnalul lui Madame Udrea. Si mi-a atras atentia un pasaj despre Presedintele Romaniei.

Cica suparat de asa zisele dezvaluiri de pe RTV-Ghita, Traian Basescu l-a sunat direct pe Coldea si, in citeva minute, aberatiile RTV s-au oprit brusc. Tataie Basescu stia cine e adevaratul patron al RTV, generalul Coldea.

Culmea, fara sa fiu Presedintele Romaniei, m-am trezit intr-o situatie similara. Era intr-o simbata, dupa prinz, si primesc un telefon : vezi ca Ghita-RTV filmeaza din fata cladirii unde NASUL TV isi are sediul social si spun tot felul de baliverne si minciuni despre tine !

Deja scirbit de mizeriile pe care le tot auzeam la adresa mea, nu l-am sunat pe Ghita ci l-am sunat direct pe Marincea, purtatorul de vorbe al lui Coldea. Si i-am zis : „Spune-i lui Coldea ca daca nu dispar mincinosii de la RTV din fata sediului NASUL TV, care transmiteau in direct, ma urc in masina si vin peste voi in Padure!”

Ma credeti sau nu. In 3 minute RTV-ul a fugit mincind pamintul. RTVistii au uitat un trepied, lumini si baterii ! Atit de grabiti au fost !

Mi-am reamintit acest episod acum cind vad ca Marincea (inca SRI), Rares Bogdan si Tolontan au o voce comuna, pe placul lui Coldea. Sint o singura voce !

Tolo, Rare si cu Mari zic ca nu e mare lucru Protocolul Secret SRI-Kovesi ! Atita penibilitate inca nu am vazut in presa ! E greu rucsacul baieti, e foarte greu ! Pentru baietii astia veseli, astia 3, nu conteaza ca Protocolul lui Coldea-Kovesi incalca si Constitutia si Legile Romaniei !

Tolo chiar graseiaza, cica Protocolul George Maior – Kovesi ! Tolo, esti pervers! Protocolul este Coldea-Kovesi, citeste ce scriu astia care se pricep la politica si Servicii! Maior era santajatul lui Coldea !

Dar cine sint cei 3 guristi din Corul lui Coldea ?!

  1. Tolontan, baiatul lui tata. Tatal, sef militar pe aeroportul Otopeni, inclusiv in Decembrie ’89 ! A iesit la pensie cu grad de General! Nu l-am auzit sa depuna marturii despre masacrul de la Otopeni, din Decembrie ’89 ! 
  2. Marincea Boy, purtator de vorbe al SRI sub Coldea dar si sub Hellwig, ciudat ! Fost ziarist la Realitatea Tv. Era oare acoperit?
  3. Rares Bogdan, dosar la DNA-Kovesi ! Ce sa spuna baiatul? „Yes Sir ! Protocolul Secret nu exista ! Si daca exista, atunci e minunat !” De la Rares Bogdan nu avem pretentii, omul e la mina Lulutzei !

Cei mai periculosi ziaristi pentru Democratia Romaniei sint ziaristii vopsiti ! Astia au facut mult rau ! Ei se deconspira in momente cheie ale Istoriei ! Este cazul lui Tolo si al lui Rare ? Va las pe toti sa ginditi liber…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.