Am fost la CNA. Asta a fost singura afirmatie normala din cele pe care le voi face in continuare. Restul… credeti-ma sunt socante!

A participat Radu Moraru, eu, avocatul Nasul TV, sotia pastorului portughez din emisiunea incriminata si avocatul acesteia. Despre subiectul amenzii de 50000 de lei stiti… tamaia, apa sfiintita, rugaciunea si altele asemenea fusesera declarate ca „tratamente neaprobate de colegiul medicilor” si care nu au dovedit ca pot vindeca. Subiect sensibil intr-o lume a lui Marcuse ce impinge la usa Romaniei sa navaleasca, din ce in ce mai mult, mai neobrazat si mai tare. Ceea ce am vazut azi la CNA a fost marxism cultural pur, chiar daca doamnele si domnii din prezidiul acuzator nu stiu sau se fac ca nu stiu ca religia si in general fiecare aspect al identitatii personale pus la indoiala sau alterat, face parte din Toleranta represiva, celebrul eseu care a intors lumea pe dos.

Statul roman a investit niste tovarasi in functii de ministri secretari de stat care taie si spanzura televiziuni dupa cum se cere. Ma gandesc sa intrebam SRI daca are cumva protocol si cu CNA-ul, ca SRI e… in toate si in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare… lool… fiindca atunci totul se explica, acesta fiind doar…” mana care impinge leaganul”.

Aceasta institutie a ajuns o adevarata „falanga de iluminati”, de-o impertinenta si aroganta care sfideaza bunul simt. Sa il luam de exemplu pe tovarasul Herjeu, acest adevarat „mandarin in propriile idei” (vorba unui ilustru intelectual) plin de sine si de incredere ca e detinatorul adevarului absolut, care ne-a spus ca religia e o chestie de ev mediu, ca el n-a fost intrebat cand a fost botezat daca vrea sa fie si ca noi astia, muritorii de rand care indraznim sa spunem ca aghiazma si rugaciunea pot vindeca alaturi de pastile sa-l aducem pe Isus sa confirme.
Asta n-a fost nimic.

Stihiile si apocalipsa s-au dezlantuit efectiv cand tovarasa Gubernat, posedata de nervi pe incriminatul Moraru i-a spus acestuia ca din ” elita jurnalismului a ajuns direct in ghena de gunoi”. Bravo tovarasa! O adevarata angajata la stat plina de amabilitate, calma si educata, in ghilimele desigur. Sa-ti pastrezi tinuta de functionar public e mare lucru se vede, probabil ca dansa crede ca totul i se cuvine, din moment ce-si pune poalele in cap ca la piata si apoi paraseste scena. Pai mai tovarasa, atitudini din astea de drama queen nu sunt conforme cu statutul functionarului public, chiar daca ai de impartit cu Moraru lumea intreaga. Dovedeste-i lui Moraru ca tu esti mai presus de ghene, nu fii ca el! Cat despre ghena, banuiesc ca te referi la Nasul TV, asa ca asteptam, noi fraierii care va platim salariile babane… niste scuze!

Si da, mai tovarase Herjeu, nu lasi pe nimeni sa ma interupa cand vorbesc, ca asta e lipsa de educatie si nu ca eu n-am dreptul fiindca sunt invitata la CNA si apoi sa imi raspunzi impertinent cand iti spun ca sunteti platiti si din banii mei si am dreptul sa vorbesc… ca imi verifici fluturasul de salariu. Inchizitia nu mai exista, parol!

Dragi tovarasi, nu sunteti o elita infailibila, reveniti pe pamant! Astazi ati incalcat Principiile din legea 188/1999 republicata, care spune:
Principiile care stau la baza exercitarii functiei publice sunt:
a) legalitate, impartialitate si obiectivitate;
b) transparenta;
c) eficienta si eficacitate;
d) responsabilitate, in conformitate cu prevederile legale;
e) orientare catre cetatean;

Astazi s-a vazut ca de fapt nu va intereseaza nimeni si nimic, doar sa pedepsiti. Judecatorii supremi. Dumnezeii. Detinatorii adevarului absolut. Cum v-am spus la plecare… imi imaginez ce proces i-ati fi facut lui Isus pentru miracolele sale. Anna, Caiafa si Sinedriu au fost mici copii.

Nu am reusit sa vorbim azi, sa ne aparam, sa purtam o conversatie civilizata. Toata confruntarea a fost menita doar pentru a lichida adversarul, ceea ce nu scrie in legea CNA unde suntem definiti ca parteneri.

Ziua de astazi, atitudinea acestor functionari publici au fost o revelatie. Mi-am dat seama ca asa e tratat cetateanul indiferent de institutie, ca CNA este doar un exemplu din marea bataie de joc care incepe de la Constitutie, unde cetateanul lipseste din contractul cu statul si sfarseste in cea mai marunta toneta care iti incaseaza taxa de parcare.

Aduceti aghiazma fratilor, ca lucrurile au inceput sa sfaraie…?

6 COMENTARII

  1. FELICITARI,ADMIRATIE, MULTUMIM CA EXISTI ALEXA SI TOT NASUL TV, !

  2. Eu cred ca in toate institutiile statului trebuie aghiasma pt. ca necuratul se plimba in liniste ,nestingherit.
    Numai Doamne,Doamne mai poate interveni prin oameni cu frica de Dumnezeu pt. ca asa, nu se mai poate.

    • Aveti dreptate! CNA e doar una dintre acestea. Oricum, Romania cred ca are o mie de ingeri deasupra ei, cu tot ce se intampla.

Comentariile sunt închise.